XS WIRELESS

Hev stemmen.

XS pris – XL ytelse.

Vårt trådløse alt-i-ett-system for musikk, teater og tale kombinerer enklest mulig håndtering med pålitelig overføring og profesjonell live-lyd – til en uovertruffen pris.

Du fikk talentet ditt gratis. Hvorfor ikke la folk virkelig få høre det?

XS Wireless 1

Liten løsning – suveren ytelse.

Selv et lavt budsjett kan sørge for stor frihet på scenen.

  • Enklest mulig håndtering
  • Ypperlig livelyd
  • Pålitelig overføring

Super ytelse – enda bedre pris.

Vi utviklet XS Wireless 1 for de som vil konsentrere seg om sitt talent, sitt budskap, sin lidenskap – og ikke mikrofonutstyret. Bare skru det på og den automatiske frekvenshåndteringen gjør resten. Du kan ha opptil ti trådløse systemer i bruk samtidig.
Uansett om du er i et band, et teater eller på et seminar: XS Wireless 1 frigjør deg – slik at du kan gjøre det du er best på.

Ypperlig livelyd

XS Wireless 1 har Sennheisers anerkjente kvalitet. Mikrofoner med feedbackbeskyttelse og med kvalitetskomponenter gir en åpen, kraftfull lyd. Mottakeren leveres i en oppdatert versjon som er konstruert å være enkel å bruke. Ikke noe tidkrevende oppsett – bare sett i gang! Disse mikrofonene og senderne er klassikere som har bevist at de er nettopp det – resultat av tiår med tysk ingeniørkunst.

Pålitelig overføring

På scenen må du forholde deg til mye forskjellig – det må utstyret ditt også. XS Wireless 1 er bygd for å vare: Sendere og mikrofoner er motstandsdyktige mot svette og tåler selv de tøffeste påkjenninger ved daglig scenebruk.

XS Wireless 2

Fleksibel – tøff – pålitelig.

Selv et lavt budsjett kan sørge for stor frihet på scenen.

  • Enklest mulig håndtering
  • Ypperlig livelyd
  • Pålitelig overføring

Flere funksjoner – samme brukervennlighet.

XS Wireless 2 gir enda mer fleksibilitet – men er likevel svært enkel å bruke: Det er bare å plugge inn og gå i gang! I tillegg får du manuelle alternativer for å velge kanal, og ekte diversity-teknologi.

Utrolig pris – fantastisk lyd.

Da vi skapte XS Wireless 2, gikk vi ikke på akkord med lydegenskapene: dunkende bass, klar diskant og trådløs overføring med lav støy og uten feedback. Systemet leveres med et sett mikrofoner som har bevist sin styrke på scener over hele verden. Mottakeren har to tunere (ekte diversity), slik eliminerer vi dropouts.

Dette er tøft!

Når showet starter, må utstyret gjøre jobben sin. XS Wireless 2 er en virkelig tøffing: Mottakeren har metallkabinett; lommesenderne og mikrofonene er svette-bestandige og håndterer belastningen ved scenebruk – dag ut og dag inn.

Newsletter subscription