ew 300 G4

Den mest fleksible løsningen for bedrifter og utdanningssektoren

evolution wireless-serien har etablert seg som internasjonal industristandard. Medew 300 G4 setter Sennheiser nok en gang nye standarder, gjennom enda større fleksibilitet og optimalisert støtte for digitale workflows.

Et multifunksjonsverktøy for alle bruksområder

ew 300 G4 er et perfekt multitalent for ethvert scenario, takket være den store bredden av bruksmuligheter og den store produktporteføljen.

Fleksible bruksmuligheter

ew 300 G4 er sannsynligvis det mest fleksible trådløse mikrofonsystemet på markedet – takket være en fantastisk klang, pålitelig trådløs overføring og robust utstyr i kombinasjon med rett tilbehør. Det kan du stole på – i enhver situasjon, i ethvert brukstilfelle, hvor som helst. ew 300 G4 dekker alle krav til profesjonell lyd og er ideelt egnet for taler, forelesninger, konferanse, fasilitering eller live-opptredener på scenen.

Bredt UHF-frekvensområde

evolution wireless-mikrofonseriens kjente pålitelighet og solide trådløse effekt er blitt ytterligere videreutviklet. ew 300 G4 byr nå med sine 88 MHz på et forbedret tilgjengelig frekvensområde for raskere oppsett av kanaler. De 11 frekvensvariantene mellom 470 og 865 MHz oppfyller kravene i lokale forskrifter verden over – for mobile oppsett med mobil eller installert bruk av mikrofon.

Bredt UHF-frekvensområde

Flerkanalbruk

evolution wireless er kjent for sin ypperlige effekt i flerkanalbruk. Med inntil 50 mW omskiftbar sendeeffekt og et forbedret tilgjengelig frekvensområde på 88 MHz dekker ew 300 G4 alle typer multikanaloppsett for enhver type event, både innendørs og utendørs. Sammen med det brede tilbudet av antennekomponenter kan selv de største oppsett installeres og optimaliseres på et øyeblikk.

Flerkanalbruk

Egnet til fjernkontroll

For optimal bruk, selv under avanserte oppsett, er det mulig med fjernkontroll av hele ew 300 G4-systemet med Sennheisers moderne programvareløsninger. For installerte oppsett er Sennheiser Control Cockpit Software det ideelle verktøyet for ekstremt enkel håndtering, styring og vedlikehold av hele ew 300 G4-systemet. For mobile brukstilfeller og sceneoppsett er Sennheiser Wireless Systems Manager riktig valg.

Egnet til fjernkontroll

Ideelt supplement til LSP 500 PRO

Gjør ditt trådløse mikrofonsystem til et mobilt lydsystem! Utvid ditt ew 300 G4-mikrofonsystem ved å kombinere det med LSP 500 PRO. LSP 500 PRO er Sennheisers unike høyttalerløsning for fleksible, trådløse brukstilfeller. Alle mikrofoner i ew 300 G4-serien er kompatible med det trådløse, integrerte PA-systemet LSP 500 PRO, som kan fjernstyres med LSP 500 PRO-appen. Slik kan du ved behov bygge opp fleksible og helt trådløse oppsett for en spontan tale. Som ew 300 G4-serien kan også de mobile oppsettene fullt ut fjernstyres, og de egner seg for alle typer taler, presentasjoner eller events med lyd – både innendørs og utendørs.

Ideelt supplement til LSP 500 PRO

ew 300 G4-systemet

ew 300 G4-systemet består av fantastiske komponenter, og i sin fjerde generasjon er det ytterligere optimalisert. ew 300 G4-systemet er tilgjengelig i tre sett:

• Handheld Set med MME 865 kondensator-mikrofonkapsel,
• Lavalier Set med ME 2 kondensator-myggmikrofon,
• Headmic Set med den ypperlige SL Headmic 1 nakkelbøylemikrofonen.

For individuelle kombinasjoner etter eget ønske er håndsender, lommesender og rack receiver også tilgjengelige som enkeltkomponenter. Lade- og antennekomponentene avrunder ew 300 G4-porteføljen - for å garantere maksimal effekt og pålitelighet under alle former for bruk. Det trådløse høyttalersystemet LSP 500 PRO, som kan fjernstyres med LSP 500 PRO-appen, er et unikt tilbehør. Gjennom ew 300 G4 blir LSP 500 PRO til et fullverdig, trådløst PA-system for en hvilken som helst tale eller event.

evolution wireless G4

LIVE LYD

Liten scene eller stor arena – 100-serien dekker alt som forbinder musikere og artister med publikum, og sørger for en rask synkronisering av inntil 12 kanaler, mens 500-serien i multikanal-brukstilfeller overbeviser selv den mest kritiske profesjonelle utøver med din båndbredde på inntil 88 MHz.

KRINGKASTING & FILM

100-serien er spesielt utviklet for “mobil journalistikk”. Den er dermed industristandarden og brukes over alt hvor alt må sitte raskt og sikkert i ett eneste opptak. Den helt nye 500-serien sørger for pålitelig lydoverføring under store filmopptak, takket være maksimal båndbredde.

Education

Med ekstern styring og overvåking via Sennheisers programvare Control Cockpit er G4 den mest allsidige mikrofonserien for bruk både innenfor forretningsliv og utdanning. ew 300 G4 har pålitelige og framtidssikre løsninger og vil oppfylle de krav som stilles i det virkelige liv ved universiteter, skoler og høyskoler. Alle produktene er 100 % fokusert på brukervennlighet for alle slags brukere.

Med sine taleoptimaliserte, solide mikrofonkapsler byr ew 300 G4 på svært fleksible løsninger med høy lydkvalitet og best mulig pålitelighet ved alle typer presentasjoner. Med ekstern styring og monitorering med Sennheiser Control Cockpit programvare er G4 den mest allsidige og fleksible mikrofonserien til bruk innenfor forretningsliv og utdanning.