evolution wireless G4

Følger deg i din utvikling.

Industriestandarden: evolution wireless G4 har lenge vært nummer 1 hos dem som lager dokumentarer og sendinger for kringkasting (mobil journalistikk). Med den komplett nye 500-serien er G4 nå også det pålitelige systemet på alle profesjonelle filmsett.

G4 er over alt hvor alt må stemme i første opptak.

Under utendørsopptak for dokumentarfilmer eller under intervju på den røde løperen. På store filmsett eller i studio. G4 fanger inn det magiske øyeblikket, og det skjer så profesjonelt at man kan tenke at det har vært planlagt i mange år på forhånd. Takket være den enkle og pålitelige håndteringen er evolution wireless partner med filmskapere og journalister.

For opptak av dokumentarfilmer og mobil journalistikk.

evolution wireless G4 – 100P-serien.

Perfekt kringkastingsklang takket være maksimal fleksibilitet under utendørsopptak og opptak ute i felten. G4 er et robust, trådløst mikrofonsystem for fleksibel montering på alle kameraer. Ekstremt enkel håndtering.

evolution wireless G4 – 100P-serien.

100P-Serien

 • Robust trådløst alt i ett-system, kan brukes fleksibelt til lydopptak med kringkastingskvalitet
 • Ypperlig lydkvalitet, innkapsling med resistent konstruksjon
 • Brukervennlig veiledning gjennom menyene, rask oppstart
 • Høy kapasitet og pålitelig trådløs overføring
 • Rekkevidde: inntil 100 meter /330 fot
 • Inntil 8 timers brukstid
100P-Serien

Velges av profesjonelle som ønsker ypperlig filmklang.

evolution wireless G4 – 500P-serien.

Den perfekte løsningen for filmskapere på store filmsett, med inntil 32 kanaler. Det respektable tilgjengelige frekvensområdet på inntil 88 MHz og den økte HF-sendeeffekten sørger for høyeste overføringssikkerhet, uansett betingelser.

evolution wireless G4 – 500P-serien.

500P-Serien

 • Kan brukes variabelt og fleksibelt
 • Ypperlig filmklang, innkapsling med resistent konstruksjon
 • Brukervennlig veiledning gjennom menyene, rask oppstart
 • Myggsender med Phantom Power
 • Inntil 88 MHz tilgjengelig frekvensområde, inntil 32 kanaler
 • Høynet HF-sendeeffekt (inntil 50 mW)
 • Inntil 8 timers driftstid
500P-Serien

evolution wireless G4

Education

Med ekstern styring og overvåking via Sennheisers programvare Control Cockpit er G4 den mest allsidige mikrofonserien for bruk både innenfor forretningsliv og utdanning. ew 300 G4 har pålitelige og framtidssikre løsninger og vil oppfylle de krav som stilles i det virkelige liv ved universiteter, skoler og høyskoler. Alle produktene er 100 % fokusert på brukervennlighet for alle slags brukere.

Med sine taleoptimaliserte, solide mikrofonkapsler byr ew 300 G4 på svært fleksible løsninger med høy lydkvalitet og best mulig pålitelighet ved alle typer presentasjoner. Med ekstern styring og monitorering med Sennheiser Control Cockpit programvare er G4 den mest allsidige og fleksible mikrofonserien til bruk innenfor forretningsliv og utdanning.

LIVE LYD

Liten scene eller stor arena – 100-serien dekker alt som forbinder musikere og artister med publikum, og sørger for en rask synkronisering av inntil 12 kanaler, mens 500-serien i multikanal-brukstilfeller overbeviser selv den mest kritiske profesjonelle utøver med din båndbredde på inntil 88 MHz.

KRINGKASTING & FILM

100-serien er spesielt utviklet for “mobil journalistikk”. Den er dermed industristandarden og brukes over alt hvor alt må sitte raskt og sikkert i ett eneste opptak. Den helt nye 500-serien sørger for pålitelig lydoverføring under store filmopptak, takket være maksimal båndbredde.

Newsletter subscription