TeamConnect Ceiling 2
– nå med TruVoicelift

Bli hørt overalt i lokalet.

Hva er TruVoicelift?

I motsetning til andre merker, mener Sennheiser at stemmeforsterkning er mer enn bare å installere enda en app. TruVoicelift skiller seg ut som den kraftigste stråleformingsmikrofonen på markedet takket være vår aktiverbare og konfigurerbare algoritme og markedets mest fleksible stråleform og avanserte sonekontroll: TeamConnect Ceiling 2 er rett og slett den beste lydløsningen på markedet for konferanser, og nå også for klasserom, forelesninger, foredrag, styrerom og mye mer.

Funksjonaliteten i TruVoicelift
Explanation of how the TeamConnect Ceiling 2 room microphone with new TruVoicelift technology works in different rooms and scenarios.

Funksjoner

TruVoicelift

TruVoicelift gjør det mulig for kunden å øke taleforsterkningen i møterommet betydelig, og gir betydelig høyere lydnivå enn andre løsninger.

Avanserte ekskluderingssoner

Med 5 avanserte ekskluderingssoner har kunden 100 % fleksibilitet og kan definere plasseringen av støykilder som skal ignoreres av strålesporingen med presisjon(vertikal og horisontal), i en ny, visuelt kraftig 3D-optikk via Sennheiser Control Cockpit.

Prioritetssone

Oppnå 100 % kontroll ved å sette et bestemt område i et rom som en prioritert sone, slik at hver gang noen i den sonen snakker, så får de prioritet over alle andre som snakker i rommet.

Kontakt oss

Vi hjelper deg med å forstå forskjellen TeamConnect Ceiling 2 kan gjøre for deg.

Newsletter subscription