MK-serien

Overraskende talenter. Den riktige mikrofonen for opptakene dine.

Det spiller ingen rolle om du tar opp en idé til en sang eller en bra demo hjemme, eller om du prøver å oppnå den fineste oppløsningen og presisjonen i et studio-opptak. Uansett av opptaksituasjonen vil de to mikrofonene fra MK-seriene, med virkelige kondensatorer, garantere at talentet ditt vises. MK 4 er utrolig enkel å bruke, mens MK 8 er et fleksibelt verktøy som gir deg nok rom for kreativt lyddesign.

Alltid det riktige valget

MK-seriene oppfyller alle krav du måtte ha. For de som bare vil lage kvalitative lydopptak, tilbyr MK 4 studiolyd til en overraskende lav pris. Men MK 8 gir lydeksperter en hel rekke muligheter for å forme lyden. Begge mikrofoner er ideelle for stemmer, som overheads, og for akustiske gitarer. MK 4 har blitt en klar favoritt for mange teknikere når det gjelder gitar amps. Den justerbare MK 8 opptrer utmerket også med pianoer, orkestre og som en omgivelsesmikrofon.

Alltid det riktige valget

Ren og elastisk

Kombinasjonen av den elastiske kapselmonteringen og valgbare filtre reduserer trinn lyd og strukturbåren støy til et absolutt minimum. MK mikrofonene har en lav egenstøy og maksimum lydtrykksnivå på 140 dB. Dette omformer dem til sofistikerte lyttere som gir skarpe signaler, selv med bred dynamikk og høye kilder.

Ren og elastisk

Kraftig varme

Begge MK mikrofoner har 24-karat gullplatet 1" diafragmaer som gir deg en lyd som du kun kan få fra en virkelig kondensatormikrofon. En lyd som er varm, kraftig og fint oppløst over hele lydfrekvens spekteret. Dermed vil de fineste nyansene til vokal, tale og instrumenter ha sin naturlige tilstedeværelse.

Kraftig varme

Stødige ledsagere

På tross av den detaljerte og fine studiolyden er MK mikrofonene utrolig robuste verktøy. Den kompakte elektronikken, materialer av toppkvalitet og sink-støpt hus garanterer at de er perfekte partnere for røffe opptakmiljøer.

Stødige ledsagere

MK 4

Plug and Play: Ikke noe tull - bare ren, klar lyd

MK 4 gir avkall på teknisk ekstravaganse, og fokuserer heller på å gi best mulig lydkvalitet. Virkelig kondensator, stor-membran mikrofon gir en kraftig, men allikevel varm lyd, som er både direkte og fast med fin diskant oppløsning. MK 4 ble utviklet for profesjonelle brukere i studioer. Men den er like passende for andre opptaksmiljøer og er spenstig nok for bruk på scenen. Det er også en mikrofon som er gunstig for de som tar opp hjemme og proffe musikere, siden den kombinerer nøkkelelementene til en bra studiomikrofon til en attraktiv pris. De fineste lydstrukturene er godt oppløste, mens lyd som kommer fra sidene hentes opp uten farging, noe som betyr at den ikke endrer den generelle lydkvaliteten. Mikrofonen har en svært harmonisk tilstedeværelse, med levende mellomtone og er også svært detaljert i bassområdet. Samtidig er typisk cardioid kansellering relativt frekvensuavhengig, noe som er svært uvanlig for en stor-membran mikrofon.

Plug and Play: Ikke noe tull - bare ren, klar lyd

MK 8

Adjust and Shape: Et fleksibelt verktøy for erfarne proffer

MK 8 er et raffinert verktøy for lydteknikeren som behøver ekstra kontrollmuligheter. Den har fem valgbare polar mønster (omni-direksjonal, vid cardioid, cardioid, super-cardioid, figur-8) og er utstyrt med lavt cut/roll-off filtre, samt en pad-bryter med tre posisjoner. Basert på Sennheisers sofistikerte serie med stor-membran kondensatorer, tilbyr MK 8 en definert bass, avrundet mellomtone og åpen diskant. MK 8 er direkte og harmonisk, og gir en fin oppløst og svært musikalsk lyd. Spesielt profesjonelle brukere vil sette pris på fleksibiliteten - for å si det enkelt, den kan faktisk brukes til alle opptaksituasjoner.

Adjust and Shape: Et fleksibelt verktøy for erfarne proffer

Newsletter subscription