Sportshodetelefoner

Løpe, jogge, gå på tur eller treningsstudio - vi vet at det å høre på en av favorittsangene kan gi deg energi og motivasjon. Vi har de perfekte hodesettene for en hver trening. De høres bra ut, sitter godt og tåler svette.

Utviklet i samarbeid med atleter.

Hodetelefoner for sport må være sterke i ganske mange disipliner. De må tåle regn og svette. De skal tåle å bli behandlet med sportslig røffhet. Og de må forbli sikkert og komfortabelt på plass, selv under de mest voldsomme treningsutøvelsene. Skulle de på toppen av alt det høres så fantastiske ut at de propellerer deg til nye personlige bestetider kan du være ganske sikker på at de er et produkt fra Sennheiser.

Sennheisers hodetelefoner for sport ble utviklet med deltakelse av atleter som vet hva de trenger i sportslige hodetelefoner: Motstandsdyktig mot fuktighet, forskjellige bruksstiler, overlegen styrke og pålitelighet og en kraftig og dynamisk lyd som aldrig slutter å motivere dem.

Servicelenker

Forhandlersøker

Finn en Sennheiser-forhandler nær deg med vår forhandlersøker.

Tilbehør

Leter du etter en reservedel eller tilbehør til dine hodetelefoner eller hodesett? Klikk her for å få din originale Sennheiser reservedel.

Kontaktsenter

Har du spørsmål om et av våre produkter? Vil du vite mer om Sennheiser? I Sennheisers kontaktsenter finner du raskt svarene du trenger.