SpeechLine installasjonsmikrofoner med kabel

Fordi hvert eneste ord teller

Sennheiser installasjonsmikrofoner er designet for de mest krevende bruksområder og er optimalisert for tale.

Møt systemet

Ned til minste detalj

Mikrofonserien SpeechLine Wired er ypperlig både for møter og presentasjoner. Den er utviklet spesielt for å håndtere ord/tale og garanterer førsteklasses taletydelighet.

SpeechLine Wired installasjonsmikrofoner byr på allsidige løsninger for en rekke ulike bruksområder med lyd, og kan sømløst integreres inn i ethvert miljø der det handler om ord/tale.

Ned til minste detalj

Laget for det talte ord

Ta vare på alle nyanser – i ethvert stemmeområde og i enhver kommunikasjonssituasjon. SpeechLine Wired installasjonsmikrofoner garanterer topp lydkvalitet og taletydelighet.

Alle modellene har RF-skjerming for å hindre intermodulasjonseffekter med mobile enheter.

Laget for det talte ord

Fremragende design

SpeechLine Wired installasjonsmikrofoner er laget for å imponere, med et stilig, diskré design som helt uanstrengt vil passe inn i ethvert rom. De kan brukes frittstående eller permanent installert på bord og talerstoler, eller diskré montert i taket.

Fremragende design

Optimalisert for tale

SpeechLine Wired installasjonsmikrofoner er optimalisert for maksimal taletydelighet. De leverer klar og tydelig lyd og fantastisk kvalitet, for ethvert bruksområde innenfor tale.

Optimalisert for tale

Enkel å integrere, allsidige oppsett

Sennheiser SpeechLine Wired installasjonsmikrofoner er kompatible med alle DSP-systemer, noe som gjør dem perfekt egnet for integrering i eksisterende AV-miljøer. Seriens modulprinsipp gjør at du på en fleksibel måte kan tilpasse løsningene etter en rekke ulike krav.

Enkel å integrere, allsidige oppsett

Foretrekker du en trådløs løsning?

Foretrekker du en trådløs løsning?

Med SpeechLine Boundary 114-S Digital Wireless Microphone kommer produktserien SpeechLine Digital Wireless med en løsning som kombinerer fordelene med SpeechLine kablede mikrofoner med trådløs ekspertise. Mer

Kontakt oss

Sennheiser SpeechLine Wired – det ultimate installerte mikrofonsystem for god taletydelighet. Fyll ut skjemaet i dag for å få info om hvordan SpeechLine Wired kan bidra til at man gjør seg forstått.

Newsletter subscription