Sennheiser HE 1

Reshaping excellence – the Sennheiser Orpheus legend reborn

Ny utforming av fortreffelighet.

I 1991 laget vi de beste hodetelefonene i verden. Vi kallet dem Orpheus. Nå har vi gjort det igjen. Med utenomjordisk lyd og tidløs skjønnhet. Perfekt konstruert. Utstyrt med unike funksjoner og dagens nyeste teknologi forvandler disse hodetelefonene musikk fra noe du hører på, til noe du lever i.

Møt Sennheiser HE 1

Skjønnhet med et formål

Sennheiser HE 1’ slående design sammenføyer form og funksjon. Forsterkeren er i et hus av glass og en solid blokk av Carrara marmor. Denne luksuriøse naturlige steinen - samme type som ble kjent av Michelangelos`s renessanse skulpturer - er vakker, men forhindrer også strukturbåren støy. For å skape et visuelt design som tar pusten fra deg er kontrollskivene lagest i høyeste kvalitet. Hver kontroll er laget av et enkelt stykke aluminium, før det får en kromplate. Dette er musikk som forvandles til et objekt.

Skjønnhet med et formål

Verdifullt metall.

Den nådeløse jakten etter perfeksjon tar med seg noe unikt. Sennheiser HE 1 er den første elektrostatiske hodetelefonen med en Cool Class A MOS-FET høyspenningsforsterker integrert i øreklokkene. Eliminering av kapasitiv reaktans til kabelen, gir en ultra høy impulsan ultra-high impuls gjengivelse, 200 % mer effektiv en noen annen tilgjengelig løsning.
2.4-mikrometer platinum-fordampet diafragmaer brukes, siden det viste seg at de gir optimal gjengivelse av lyd etter Sennheiser’s undersøkelser. Utmerket elektrisk og akustisk utførelse garanteres med gull-fordampede, keramiske transdusere, mens 99.9 % sølv-platet OFC kabler brukes til optimal ledningsevne. For å la deg fordype deg i resultatene av alt dette er Sennheiser HE 1' øreklokker presisjonsmaskinerte av fast aluminium, med håndlagede øreputer av det fineste skinn og en myk, allergenfri velur/mikrofiber konstruksjon.

Alt, men ingen kompromisser

Fordelene med rør forsterkere og transistor forsterkere - med Sennheiser HE 1 har du alt. Takket være et patentert krets design. Vakuum rørene forbundet med fjærbelastet, dempet marmor hus for å unngå struktur båren støy og omsluttet av høykvalitets kvarts pærer som beskytter mot luftbåren støy, gir disse moderne forsterkerne ultra høy impuls gjengivelse med et ultra lavt forvrengningsnivå. For digital til analog konvertering kan forsterkeren motta digitale signaler via optiske og koaksiale SPDIF innganger eller USB inngang, de godtar også høyoppløselig PCM og DSD data. Musikkdata konverteres til analoge signaler ved bruk av de 8 interne DACs til ESS SABRE ES9018. Fire parallelle kanaler brukes for hver stereo side for å forsterke nøyaktigheten og senke forvrengnings- og støynivået.

Nedlastinger

 • Transport information for Lithium-Ion batteries
  • Transport information for Lithium-Ion batteries (570 KB) Download

   Revision Date: 2020-02-09 Revision Number: 1.0

 • Bruksanvisning
  • HE 1 TUBE SET Manual (13 MB) Download

   Version 02/2018

  • Instruction manual HE 1 (26 MB) Download

   Version 09/2017

 • EU samsvarserklæring
  • EU Declaration of Conformity HE 1 (530 KB) Download

 • Oppdateringer av fastvare
  • HE 1 Updater version 1.0.8 for mac OS - with HE 1 firmware version 3.13 (230 KB) Download

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

  • HE 1 USB Audio Software Package for Windows – Version 4.82.0_2048 – includes Firmware Version 3.13 (2.3 MB) Download

   For details please read the 'Release notes' for firmware version 3.13

 • Release Notes
  • HE 1 Firmware Update - Version 3.13 - Release Notes (150 KB) Download

 • Compliance Sheet
  • ASIO compatibility information (240 KB) Download

Din kontakt hos Sennheiser HE 1 Concierge Service

Er du interessert i Sennheisers nye milepæl? Ta kontakt med Sennheiser HE 1 Concierge (+ 49 692 000 18 23) på telefon eller fyll ut skjemaet nedenfor og vi vil kontakte deg så snart som mulig.