Butikk- & fabrikkomvisning

Besøk oss på hovedkontoret vårt
Hovedkontoret vårt har vært på samme sted helt siden selskapet ble stiftet i 1945. Vi er stolte av våre røtter, men beveger oss alltid framover: I dag er det originale våningshuset komplettert med produksjonsbygninger, lager, kontorer og et state of the art Innovation Campus, som åpnet i 2015.

Sennheisers hovedkvarter er i Wennebostel, Wedemark nær Hannover. Adressen vår er:
Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Am Labor 1
30900 Wedemark
Telefon: +49 5130 6000

Sennheiser Flagship Store

I 2015 åpnet vi Tysklands første Sennheiser Store ved hovedkontorets Innovation Campus. Der kan de besøkende delta i meningsfylte lydopplevelser og fordype seg i vår mangfoldige verden av produkter.

Butikken dekker et område på 200 kvadratmeter. Her har gjestene et innbydende miljø der de kan prøve et stort utvalg av hodetelefoner - også med egen musikk på CD, minnepinne eller mobiltelefon. Naturligvis får de besøkende også mulighet til å kjøpe sine favorittprodukter.

Dersom du har spørsmål, vil våre Sennheiser-konsulenter gjerne hjelpe deg på stedet.

Et helt spesielt høydepunkt ved et besøk i Sennheiser Store er - selvfølgelig - en eksklusiv lytteøkt med HE 1 i det lydisolerte “Ultimate Sound Room”. Her kan du dessuten oppleve AMBEO lydplanke - en elegant alt-i-ett-løsning for de som ønsker seg en fullt ut omsluttende, audiofil hjemmeunderholdningsopplevelse.

Sennheiser Store
Telefon: +49 5130 600 - 4000
E-post: [email protected]

Åpningstider:
Mandag til torsdag: 10.00 til 17.00
Fredag: 10.00 til 16.00

Fabrikkomvisninger

I løpet av fabrikkomvisningen kan du fordype deg i en spennende verden av elektronikk og akustikk. Du vil få dyp innsikt i de rutiner og prosesser som er drivkraften i Sennheisers daglige produksjon, og lære om filosofien bak vårt varemerke.
Fordyp deg i den lidenskapen for lyd som er vår drivkraft og oppdag den umiskjennelige "Produsert i Tyskland"-kvaliteten.

De ansatte hos Sennheiser vi ta seg tid til å vise deg rundt på fabrikken, og vil gi deg uforglemmelige og autentiske inntrykk av stedet der lydens framtid blir skapt.

Etter omvisningen kan du besøke Sennheisers Flagship Store. Her kan du oppdage, utforske og oppleve ulike Sennheiser-produkter.

Fabrikkomvisninger

Registrerer en gruppe for fabrikkomvisning
For å registrere en fabrikkomvisning send en e-post med følgende informasjon til [email protected] minst tre uker før ønsket dato.

• Beskrivelse av gruppen
• Liste over deltakere (mal for nedlasting her)
• Ønsket dato og helst to alternative datoer
• Ønsket tid (mellom 09.00 og 15.00)
• Språk (tysk eller engelsk)
• Kontaktperson med telefonnummer

Viktige notater:
• Registrer deg i resepsjonen.
• Turen tar ca. 90 minutter og er på 1,5 kilometer uten mulighet til å sette seg ned underveis. Turen er bare delvis tilrettelagt for bevegelseshemmede. Ta kontakt dersom du har spesielle behov eller spørsmål angående dette.
• Prisen er 99 euro for maks. 25 personer. Det er spesialpris på 49 euro for studentgrupper. Beløpet kan betales i Flagship Store (kontanter, EC, kredittkort).
• Minimumsalder for å delta på fabrikkomvisning er 14 år.
• Ettersom du blir guidet gjennom fabrikklokalene av ansatte hos Sennheiser, kan vi ikke tilby fabrikkomvisninger i helgene eller på offentlige fridager.
• Kuponger for fabrikkomvisninger finnes hos Sennheiser Flagship Store.

Vi kan dessverre ikke utelukke at det av driftsmessige årsaker kan bli kortsiktige endringer i prosessen eller kansellering av en fabrikkomvisning. I et slikt tilfelle vil vi selvfølgelig tilby deg en alternativ dato. Vi påtar oss imidlertid ikke noe ansvar for følgeskader.

All informasjon for nedlasting.

Veibeskrivelse

Med bil/buss:
Fra nord: Autobahn A7, avkjøring Mellendorf
Fra sør/øst: Autobahn A7, avkjøring Großburgwedel
Fra vest/Hannover by: Autobahn A352, avkjøring Kaltenweide
Tilgjengelighet til Wennebostel via L383 (Mellendorfer Strasse)

Bruk busslommen på tilkjørselsveien hvis du ankommer med buss.

Med tog:
Fra sentralbanestasjonen i Hannover tar du hurtigtog S4 til Bissendorf, derfra er det 15 minutter å gå, eller du kan ta buss 690 til Wennebostel.

Adresse:
Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Am Labor 1
30900 Wedemark
Veibeskrivelse i Google Maps