Studiohodetelefoner

Når det gjelder lydkvaliteten, må studioet være en kompromissløs sone. På den måten vil et studio utgjøre det perfekte stedet for produkter fra Sennheiser, i dette tilfellet Sennheiser hodetelefoner.

Hodetelefoner for kringkasting

Når du er lydansvarlig for et program, må du sørge for at den lyden som når lytteren, holder best mulig kvalitet. Sennheiser har profesjonelt utstyr som du kan stole på for all slags kringkastingsbruk.

DJ-hodetelefoner

Sennheiser er førstevalget for mange store DJ-er. Våre robuste, intelligent konstruerte hodetelefoner har en innebygd forståelse for hvordan en DJ jobber - og de leverer fremragende lyd. De vil garantert bli en integrert del av settet ditt.

AMBEO 3D Audio

Video innspilt med smarttelefon har en helt utrolig god visuell definisjon. Lyden burde være av like høy kvalitet. Oppdag AMBEO Smart Headset og benytt deg av den fyldige 3D-lyden på alle HD-videoene dine.

Studio og monitor

Naturlig og detaljert lyd, effektiv støydemping pluss evne til å håndtere høyt volum, slike ting bør være DNA-et i enhver hodetelefon laget for jobbing i studio, i tillegg til robust konstruksjon og god brukskomfort. Sennheiser byr i tillegg på intelligente og intuitive funksjoner som ActiveGard®, som beskytter mot ekstreme lydtopper. På toppen av dette sørger høykvalitets hodesettmikrofoner for enestående taletydelighet uansett hvor man er. Når alt kommer til alt, har vi altså utviklet studioutstyr i mer enn 70 år.

Radio & TV kringkasting

Publikum er avhengig av at den lyden du hører, er perfekt, så det er den lyden du skal kringkaste. Det er derfor kvaliteten på monitorhodetelefoner må være udiskutabel. De må også holde støy utenfra ute, og de må ha svært god taletydelighet. Sennheisers hodesett for kringkasting tilbyr alt dette pluss intelligente funksjoner, intuitiv funksjon, solid konstruksjon og meget god komfort.

DJ

En DJ-hodetelefon må være intet mindre enn en perfekt assistent. Den må blokkere støy utenfra og holde flyten med intuitiv funksjon og solid konstruksjon. Den må hele tiden låte bra, kunne levere et høyt lydnivå og være så behagelig å ha på at den nesten blir som en del av hodet. DJ-hodetelefoner fra Sennheiser leverer alt dette, pluss at de har den spesielle egenskapen du vil kunne betrakte i alle komponenter og detaljer – som reflekterer mange tiårs erfaring som produsent av hi-end studioutstyr.

AMBEO

Helt utrolig omsluttende. Ta opp hver eneste soniske detalj, fra alle vinkler, for å plassere publikum i nøyaktig det øyeblikk der videoen ble tatt opp. Sennheisers signatur, nemlig lydkvaliteten, pluss smarte funksjoner som Active Noise Canceling og Transparent Hearing er bare begynnelsen. Din verden er tredimensjonal: Gjør også lyden din til 3D for å matche nettopp dette. Velkommen til lydens framtid, levert av Sennheiser og AMBEO.

Internett-kommunikasjon

Nå kan du oppleve førsteklasses Sennheiser-lyd mens du snakker via nettet eller driver med e-læring eller spill. Våre hodesett for internettkommunikasjon er ekstremt lette og komfortable selv ved mange timers kontinuerlig bruk. De er dessuten bygd for å vare lenge også med tanke på slitasje ved daglig bruk. Høykvalitets støykansellerende mikrofoner sørger for at det du sier i dine samtaler over nettet, alltid vil oppfattes klart og tydelig. Mens du fokuserer på det du ønsker å kommunisere, vil Sennheiser sørge for at ikke noe går tapt i overføringen.

Servicelenker

Forhandlersøker

Finn en Sennheiser-forhandler nær deg med vår forhandlersøker.

Tilbehør

Leter du etter en reservedel eller tilbehør til dine hodetelefoner eller hodesett? Klikk her for å få din originale Sennheiser reservedel.

Kontaktsenter

Har du spørsmål om et av våre produkter? Vil du vite mer om Sennheiser? I Sennheisers kontaktsenter finner du raskt svarene du trenger.

Newsletter subscription