Støykansellerende hodetelefoner

Finn gleden av å reise på ny. Med hodetelefoner som har NoiseGard®, Sennheisers patenterte active noise-cancelling teknologi, kan du høre på favorittmusikken din eller høre på lydbøker i ro og fred, til og med i de mest høylytte omgivelser.

Ren musikkglede, uansett hvor du er.

Med høykvalitets reisehodetelefoner vil du virkelig kunne glede deg over fantastisk god lyd, overalt: på fly, tog, buss, i hotellobbyen osv. Siden det gjerne er en god del støy på slike steder, bør dine reisehodetelefoner kunne undertrykke støy utenfra på en effektiv måte. Passiv støydemping kan være greit nok, men Sennheisers NoiseGard®-teknologi går et skritt videre, med aktiv støydemping som responderer på omgivelsene. Med TalkThrough-funksjonen kan du når som helst kommunisere med omverdenen, og med Bluetooth® vet du at du kan ta det med ro og ikke måtte tenke på kabler som er i veien. Gå videre: Omskap reisen til noe nytt – med luksuriøse Sennheiser reisehodetelefoner.

Servicelenker

Forhandlersøker

Finn en Sennheiser-forhandler nær deg med vår forhandlersøker.

Tilbehør

Leter du etter en reservedel eller tilbehør til dine hodetelefoner eller hodesett? Klikk her for å få din originale Sennheiser reservedel.

Kontaktsenter

Har du spørsmål om et av våre produkter? Vil du vite mer om Sennheiser? I Sennheisers kontaktsenter finner du raskt svarene du trenger.