Skip to Content
Tredjegenerasjons superlyd
tilbake

Tredjegenerasjons superlyd

Sennheiser lanserer nye MOMENTUM Wireless

Wedemark/Berlin, 5. september 2019 – Tredje generasjon av Sennheisers hodetelefonmodell MOMENTUM lanseres under elektronikkmessen IFA 2019 (6.-11. september). Hodetelefonene er det siste tilskuddet i lydspesialistens ikoniske sortiment som tilbyr overlegen lyd, moderne design og banebrytende teknologi. Hodetelefonene byr på en automatisk av/på-funksjon, og en Smart Pause-funksjon, som gjør at de starter umiddelbart når de brettes ut, pauser avspillingen når de tas av og starter igjen når de tas på. Designet skal gjøre de komfortable å bruke hele dagen, med saueskinn og myk polstring på øreputene og hodebøylen. Aktiv støydemping og «Trasparant Hearing» lar brukerne oppleve lyden på deres premisser, om de vil blokkere ut omverdenen eller være oppmerksom på omgivelsene sine. Samtidig gjør stemmeassistenten deg ekstra fleksibel mens du er på farten.

— Våre MOMENTUM-hodetelefoner har bydd på en unik blanding av super lydkvalitet, progressiv teknologi og utmerket håndverk, og med tredje generasjon tar vi den moderne klassikeren med inn i en tidsalder som alltid er «på», sier Stephane Hareau, Global Head of Products Consumer i Sennheiser.

—  De nye MOMENTUM Wireless er smarte hodetelefoner som gir deg rask kontroll helt uanstrengt, om du ønsker å høre musikk eller ta en telefon, om du ønsker å blokkere ut omverdenen eller om du vil være mer oppmerksom på det som skjer rundt deg, legger Product Manager i Sennheiser Sebastian Rodens til.

Kom aldri ut av rytmen
Med den nye generasjonen av MOMENTUM Wireless er interaksjonen intuitiv takket være en kombinasjon av funksjoner som byr på rask tilgang på lyden. Den automatiske av/på-funksjonen gjør at de automatisk skrur lyden av eller på etter som hodetelefonene er brettet sammen eller åpnet. Smart Pause-funksjonen bruker avstandssensorer for å stoppe lyden når hodetelefonene fjernes og fortsettes når de glir på igjen. Like enkelt er grensesnittet med tre knapper som gir kontroll over lyd eller telefonsamtaler. Gjennom en dedikert knapp gir hodetelefonene tilgang på stemmeassistenter som Siri og Google Assistant, mens Amazon Alexa snart vil være tilgjengelig med en oppdatering gjennom appen Sennheiser Smart Control. Paring er også svært enkelt, takket være NFC og en automatisk modus som gjør det enkelt å gjøre den første aktiveringen.

De nye hodetelefonene MOMENTUM Wireless  er det siste tilskuddet i Sennheisers ikoniske sortiment som byr på overlegen lyd, moderne design og estetikk, og banebrytende teknologi.
De nye hodetelefonene MOMENTUM Wireless  er det siste tilskuddet i Sennheisers ikoniske sortiment som byr på overlegen lyd, moderne design og estetikk, og banebrytende teknologi.


Hør forskjellen
Sennheisers nye MOMENTUM Wireless hodetelefoner byr på enestående lydeffekt. Høyttalersystemet er av høy kvalitet og drives at 42mm transdusere for å gjengi den balanserte dybden og presisjonen til et studioopptak. Den upåklagelige lydgjengivelsen sikres gjennom Bluetooth 5-kompatibilitet og støtte for formater som AptX, AAC, SBC, så vel som AptZ Low Latency for perfekt synkronisering av lyd med visuelle bilder på skjermen. Brukerne kan også skreddersy lydopplevelsen gjennom den innebygde equalizeren i Sennheisers Smart Control-app.

I harmoni, uansett tid og sted
MOMENTUM Wireless tilpasser seg miljøet rundt deg når du er på farten. Den aktive støydemper-funksjonen med tre ulike moduser lar deg blokkere ut omverdenen. Alternativt, så lar «Transparent Hearing»-funksjonen lytterne glede seg over musikken sin og fremdeles være klar over lydene i omgivelsene, perfekt når man befinner seg på steder som krever større situasjonsbevissthet.

Med tre ulike ANC-moduser og «Transparent Hearing»-funksjon, er de nye MOMENTUM Wireless-hodetelefonene i stand til å tilpasse seg alle omgivelser.
Med tre ulike ANC-moduser og «Transparent Hearing»-funksjon, er de nye MOMENTUM Wireless-hodetelefonene i stand til å tilpasse seg alle omgivelser.

En sofistikert miks av form og funksjon
Som alle MOMENTUM-hodetelefonene, så harmonerer form og funksjon i den nye modellen. Mens saueskinnet på øreputene og skinnene i rustfritt stål uttrykker et hint av luksus, så forbedrer de også hver interaksjon. Skinnet på de polstrede øreputene og hodebøylen er ekstra mykt for å forbedre komforten. I tillegg gjør 17 timers batterilevetid det mulig med ekstra lange lytteøkter. Stålskinnene og -hengslene gir et rent design, men gjør også hodetelefonene robuste nok til livslang lytting på farten. Den sammenleggbare hodebøylen gjør at hodetelefonene enkelt kan brettes sammen slik at de passer inn i vesken sin.

Spor opp hodetelefonene med TILE
Det kan være vanskelig å legge fra seg musikken med de nye MOMENTUM Wireless, men takket være den smarte teknologien TILE, er de også nesten umulige å miste. Den integrerte Bluetooth-trackeren gjør at brukerne enkelt kan finne hodetelefonene sine gjennom TILE-appen.

De nye MOMENTUM Wireless er tilgjengelig i sort for NOK 4 199(MSRP). En variant med sandhvit farge vil være tilgjengelig fra november.Additional images can be downloaded from the Sennheiser Brandzone.Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

 

Press Release_MOMENTUM Wireless.docx 1 MB Press Release_MOMENTUM Wireless.pdf 299 KB

 

Contacts
Maik Robbe Communications Manager UK & Nordics, Sennheiser
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies
Kai Detlefsen
About Sennheiser Nordic A/S Norway

Sammen med ansatte og partnere over hele verden skaper Sennheiser en verden fylt med unike lydopplevelser for sine kunder. Familiebedriften fra Tyskland er i dag ledet av Dr. Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser, tredje generasjon i familien som driver selskapet, og er en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, høyttalere, mikrofoner og trådløse systemer. I 2019 omsatte Sennheiser-gruppen for hele 756.7 millioner euro. www.sennheiser.com

Selskapet

Personvern