Skip to Content
Sennheiser lanserer nye MOMENTUM 4 Wireless
tilbake

Sennheiser lanserer nye MOMENTUM 4 Wireless

Den perfekte balansen mellom uslåelig lydkvalitet og utmerket komfort.

Wedemark, 9. august 2022 – MOMENTUM-serien fra Sennheiser fortsetter å redefinere standarden for sofistikerte lydopplevelser gjennom uslåelig lydkvalitet. Nye MOMENTUM 4 Wireless setter en ny standard med klassens beste lyd, avansert adaptiv støyreduksjon og utmerket komfort. Med smarte og innovative funksjoner som forbedrer enhver interaksjon og batteritid på 60 timer er det ingenting som står i veien for en enestående lydopplevelse.

"MOMENTUM-serien har alltid satt standarden for sofistikerte lydopplevelser gjennom uslåelig lydkvalitet," sier Principal Product Manager Consumer Headphones i Sennheiser, Christian Ern. "Nye MOMENTUM 4 Wireless øker nok en gang standarden, og leverer klassens beste lydkvalitet med avansert adaptiv støyreduksjon og utmerket komfort. Takket være funksjoner som Transparency Mode, innebygd EQ og en ny lydtilpasningsfunksjon kan brukerne lytte på sin helt egen måte."

Story image

Opplev uslåelig lydkvalitet og få med deg enhver detalj

MOMENTUM 4 Wireless leverer signaturlyden fra Sennheiser som overgår alt annet i klassen og lar brukerne nyte musikken som aldri før. Takket være et audiofil-inspirert akustisk system styrket av en 42mm transduser gir MOMENTUM 4 Wireless perfekt dynamikk, klarhet og musikalitet. Med neste generasjons adaptiv støyreduksjon får lytteren med seg enhver detalj selv i bråkete omgivelser.

​Hvis hvis du trenger å snakke med andre eller høre mer av omgivelsene uten å fjerne hodetelefonene trenger du bare et klikk gjennom fleksible Transparency Mode. Og for en virkelig skreddersydd opplevelse lar Sennheiser Smart Control-appen deg enkelt tilpasse lyden gjennom innebygd EQ, lydmoduser og den nye Sound Personalization-funksjonen. Den vurderer preferansene dine og justerer deretter.

MOMENTUM 4 Wireless gjør enhver interaksjon enkel. Samtaler og taleassistenten er naturlig og uten forstyrrelser takket være en avansert 2x2 digital og stråleformet mikrofongruppe og automatisk vindstøydemping.

Story image

Nyt komforten  
​MOMENTUM 4 Wireless definerer eleganse gjennom et helt nytt design som perfekt balanserer komfort og stil. For å unngå ubehageligheter i hverdagsbruken kombineres lett vekt med et godt polstret hodebånd og øreputer. Samtidig er det enkelt å justere hodetelefonene for å sikre perfekt passform. Det sammenleggbare designet gjør de komfortable å ha rundt halsen og enkle å pakke ned i en veske eller et etui.

En enkel og smart brukeropplevelse
​Med batteritid på opptil 60 timer og mulighet for hurtiglading som gir seks ytterlige timer på bare 10 minutter lar MOMENTUM 4 Wireless deg ha lange lytteøkter. Alle interaksjoner er gjort enkle, og alle behov er tatt høyde for: Smart Pause stopper avspillingen når hodetelefonene tas av, og tar den opp igjen når de er tilbake på ørene. På den måten misser du aldri en tone, og hodetelefonene skrus av for å spare batteri når det ikke brukes.

​Touchpad-grensesnittet til MOMENTUM 4 Wireless, kombinert med tale- og lydmeldinger, gjør det enkelt å kontrollere musikk, anrop og taleassistenten. Konfigurasjonen er også enkel takket være enhetsadministrasjon via Bluetooth som gjør at flere enheter kan kobles til samtidig.   

Pris og tilgjengelighet   
​Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless blir tilgjengelig for forhåndsbestilling den 9. august 2022, og kommer på salg 23. august med en veiledende pris på 3790 NOK.Press Release_Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless.pdf 145 KB Press Release_Sennheiser MOMENTUM 4 Wireless.docx 7 MB
Paul Hughes Head of PR and Influencers - Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic GmbH & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com