Skip to Content
Sennheiser lanserer IE 600: Utmerker seg i detaljene
tilbake

Sennheiser lanserer IE 600: Utmerker seg i detaljene

Slik sørger Sennheisers nye IE 600 for banebrytende lydkvalitet.

Oslo, 2. mars 2022 – For den mest engasjerte lydentusiast, teller hver minste detalj. Med de nye IE 600 fra Sennheiser kan du glede deg til en unik lydopplevelse helt nede på atomnivå. Takket være de spesifikke materialene som skaper et slitesterkt design og nøye håndverk og finjusteringer, sikrer øreproppene utmerket og naturlig lyd.

Story image

Fra romfartindustrien til lydbransjen
IE 600s design er laget gjennom en patentert 3D-utskriftprosess. Med metallet amorft zirkonium ZR01 - en glasslignende atomstruktur, tredobles hardheten av ørepropp-huset, og gjør øreproppene like motstandsdyktige som kvalitetsstål. Amorft zirkonium ZR01 brukes også i fly- og romfartsindustrien, blant annet i borrhodet på NASAs Mars Rover. Med andre ord ligger det her en ekstrem holdbarhet.

– I det audiofile utviklingsteamet, lytter vi nøye til tilbakemeldingene fra våre lydlidenskapelige kunder. IE 600 leverer en nøytral referanse, kombinert med vår bransjeledende transducer-teknologi, sier produktsjef i Sennheiser, Jermo Köhnke, og legger til:

– Den banebrytende akustiske ytelsen ligger i amorf zirkonium. Takket være metallet, vil IE 600 være en referanse for de mest kresene lydentusiastene fremover.

IE 600 er et resultat av den grundige produksjonsprosessen som ligger i kjernen av Sennheisers IE-familie. De er designet i Tyskland og produsert etter de høyeste produksjonsstandarder ved selskapets anlegg i Irland. Produksjonsanlegget, som har en av verdens mest avanserte produksjonsprosesser av sitt slag, har ett mål for øyet, nemlig å overgå forventningene til lydentusiaster over hele verden. IE 600 er designet for å levere feilfri akustisk og visuell glede i flere tiår fremover.

Kom nærmere musikken
Ikke bare er designet til IE 600 eksepsjonelt - det gjelder også lyden i øreproppene. Sennheisers ingeniører brukte det innovative bakstykket for å minimere refleksjon inne i huset, og et kammer som fjerner resonanser i øregangen for å skape en mer raffinert og detaljert diskant. Dette skaper en tilstedeværelse og intimitet som bringer deg nærmere musikken.

​Likevel ligger nøkkelen til øreproppenes HiFi-lyd i det doble kammeret på fremsiden. Disse kamrene er nøye utformet for stramme toleranser, og gjør selv de fineste teksturene i musikken mer hørbare. Dette gjøres ved å eliminere resonanser fra maskin, noe som ofte er å finne i enklere ørepropper.

Praktisk talt oppnår IE 600 feilfri musikkgjengivelse, takket være deres TrueResponse-transducer. Det er et enkelt 7 mm-element som muliggjør hele frekvensområdet, og gir ekstremt lav forvrengning i øreproppene. I anatomien av IE 600 er dette systemet sammen med det bakre kammeret justert for en tonalt nøytral, intim og emosjonell lydopplevelse. Dette gir også øreproppene en realistisk stemme som er spesielt uttrykksfull for vokalprestasjoner. Det akustiske systemet er optimert for å skape en bratt basskurve, noe som resulterer i en kraftig, men rask og nøyaktig respons, også i det laveste registeret.

Skreddersydd passform
IE 600 leverer stor lyd i et lite, ergonomisk format. De gullbelagte MMCX-kontaktene gir økt stabilitet, og øreproppene støtter kabeldiameter opp til 4,8 mm, noe som betyr at du kan koble til et bredt spekter av lydkilder og HiFi-komponenter med balanserte utganger. Både ubalanserte kabler med 3,5 mm-tilkobling, og balanserte med 4,4 mm-tilkobling følger med, og begge er para-aramid-forsterket for optimal slitestyrke. Det følger også med to ulike typer ørepropper (silikon og memory foam), som begge kommer i tre størrelser. Dette sikrer en komfortabel lydopplevelse, sammen med fleksible og justerbare kroker over ørene - perfekt for lange lytteøkter.

Sennheiser IE 600 blir tilgjengelig denne våren/sommeren for 7190 NOK.


Sennheiser_Press Release_IE 600.pdf 101 KB Sennheiser_Press Release_IE 600.docx 2 MB
Milan Schlegel PR and Influencer Manager EMEA for Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic GmbH & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com