Skip to Content
Sennheiser lanserer CX Plus True Wireless
tilbake

Sennheiser lanserer CX Plus True Wireless

Gå høsten i møte med god lyd i ørene - til en rimelig pris

Oslo, 14. september 2021 – For å få det beste ut av dine trådløse ørepropper er bra lyd og komfort avgjørende. Nå lanserer lydprodusenten Sennheiser de nye CX Plus True Wireless som gir deg begge deler - til en rimelig pris. Med aktiv støyreduksjon (ANC), 24 timers batterilevetid og et tidløst design, går du hverdagen i møte med god lyd i ørene gjennom hele dagen.  

Sennheiser er kjent for god lyd, og de nyeste CX Plus True Wireless er intet unntak. Takket være den tysk-konstruerte TrueResponse-transduceren bringer lydprodusenten profesjonell lyd til mannen i gata, uten å gå på akkord med lommeboken. Du kan også lytte til dine favorittlåter og -podkaster gjennom hele dagen, da CX Plus True Wireless tilbyr 24 timer med lytting ved å lade i det bærbare etuiet.  

Avslører alle detaljer
De nye øreproppene fra Sennheiser leverer ekte stereolyd med dype basser, naturlige mellomtoner og en klar og detaljert diskant. Den aktive støyreduksjonen sørger også for at du får med deg alle detaljer og nyanser i musikken, selv i bråkete omgivelser. Om du allikevel skulle trenge kontakt med omverden, enten om det er i trafikken eller på kontoret, kan du enkelt slå på Transparent Hearing-funksjonen når du ønsker det, uten å ta ut øreproppene.

CX  Plus True Wireless utvider Sennheisers True Wireless-portefølje ved å tilby en unik lytteopplevelse med aktiv støyreduksjon.
CX Plus True Wireless utvider Sennheisers True Wireless-portefølje ved å tilby en unik lytteopplevelse med aktiv støyreduksjon.

–  Hakk i hælene etter lansering av CX True Wireless, kommer vi nå med enda et eksepsjonelt tilbud innen ørepropper til forbrukermarkedet, sier Frank Foppe, produktsjef i Sennheiser, og legger til:

– Med lydteknologi på et audiofilt og profesjonelt nivå, og funksjoner som aktiv støyreduksjon (ANC) og Transparent Hearing, gir CX Plus True Wireless en lytteopplevelse av ypperste kvalitet, og som attpåtil varer dagen lang.

En enklere hverdag
Øreproppenes justerbare touch-kommandoer bidrar til at hver interaksjon og berøring blir hakket enklere. Brukere kan også skreddersy egne kommandoer for å sikre at lyden, anrop og tilgangen til stemmeassistenter som Google Assistant eller Apple Siri blir både praktisk og intuitivt. Hver ørepropp er utstyrt med et par doble mikrofoner som gir krystallklart stemmeopptak.

En funksjon som gjør seg godt på farten er Smart Pause. Denne er utviklet for en hektisk hverdag, og setter lyden automatisk på pause når én eller begge øreproppene tas ut. Når du setter øreproppen tilbake i øret vil lyden gjenopptas automatisk. CX Plus True Wireless skrur seg også på når de fjernes fra ladeetuiet, og slås av når de legges tilbake. Uansett når du måtte trenge dem er øreproppene klare for bruk!

CX Plus True Wireless har også Bluetooth 5.2, som sikrer trådløs og smidig kommunikasjon. Samtidig gir de nyeste lydkodeksene, inkludert SBC, AAC, aptX og aptX Adaptive, en solid tilkobling og en lav latens som synkroniserer seg perfekt med videoinnhold. Med Sennheiser sin Smart Control App kan du også enkelt gjøre EQ-justeringer for å få en rik bass tilpasset deg og dine lyttepreferanser.

CX  Plus True Wireless tilbyr justerbare touch-kommandoer og opptil 24 timers batterilevetid med lading på farten.
CX Plus True Wireless tilbyr justerbare touch-kommandoer og opptil 24 timers batterilevetid med lading på farten.


Designet for nyte lyden – hele dagen lang
Alle Sennheisers True Wireless-ørepropper er basert på ergonomisk forskning, og er designet med nøye utvalgte materialer for å skape et tidløst design, god slitestyrke og IPX4-klassifisert værresistens. Med spesialtilpassede silikonøreplugger, i fire ulike størrelser, holder øreproppene seg godt på plass - uansett om sitter rolig i sofaen eller er ute på løpetur.

CX Plus True Wireless er tilgjengelig i svart og hvitt fra 28. september. Pris: 1790 NOK


Signe Jungløw Communications Manager, Sennheiser Nordic A/S
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

Flere bilder kan bli lastet ned fra Sennheiser Brandzone.


Press release_Sennheiser CX Plus True Wireless.docx 6 MB Press release_Sennheiser CX Plus True Wireless.pdf 128 KB
Contacts
Signe Jungløw Communications Manager, Sennheiser Nordic A/S
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies
Kai Detlefsen Marketing Manager, Dear Reality
About Sennheiser Nordic A/S Norway

Sammen med ansatte og partnere over hele verden skaper Sennheiser en verden fylt med unike lydopplevelser for sine kunder. Familiebedriften fra Tyskland er i dag ledet av Dr. Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser, tredje generasjon i familien som driver selskapet, og er en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, høyttalere, mikrofoner og trådløse systemer. I 2020 omsatte Sennheiser-gruppen for hele 573,5 millioner euro. www.sennheiser.com

Selskapet

Personvern