Skip to Content
Overlegen lyd, ingen kompromisser
tilbake

Overlegen lyd, ingen kompromisser

Sennheiser introduserer nye CX True Wireless-ørepropper.

Oslo, 29. juni 2021 – De nye CX True Wireless-øreproppene fra Sennheiser gir en utmerket personlig lydopplevelse med krystallklar lyd, god batterikapasitet og høy brukervennlighet til en rimelig pris.

Sennheisers nye CX True Wireless-ørepropper skiller seg ut ved å levere førsteklasses lydkvalitet, takket være lydspesialistens unike TrueResponse-transducer som er designet og produsert ved selskapets hovedkontor i Tyskland. Dette skreddersydde akustiske systemet er utviklet for Sennheiser sine premium-ørepropper, og leverer high-fidelity stereo-lyd med dyp bass, naturlig midrange og klar, detaljert treble.

Sennheiser Smart Control App og en innebygd EQ gjør det mulig å tilpasse lytteopplevelsen, enten du øker intensiteten av musikken med Bass Boost preset, slapper av med en podkast eller forbedrer lyden for en telefonsamtale. Bluetooth 5.2-kompatibilitet og SBC, AAC og aptX audio codec-støtte sikrer ypperlig trådløs lyd, samt at det er enkelt å håndtere Bluetooth-forbindelser via Smart Control-appen.

Sennheisers nye CX True Wireless-ørepropper gir en ypperlig lydopplevelse, ni timers batterilevetid og god brukervennlighet til en rimelig pris
Sennheisers nye CX True Wireless-ørepropper gir en ypperlig lydopplevelse, ni timers batterilevetid og god brukervennlighet til en rimelig pris

– CX True Wireless leverer virkelig god lyd til en rimelig pris. Disse øreproppene har toppmoderne teknologi, har en velprøvd ergonomi og har blitt ut utviklet i samsvar med brukerkomfort-studier. De tilbyr en utmerket personlig lydopplevelse som alle og enhver kan nyte hvor som helst, hver dag, sier Anton Zgurskiy, produktsjef i Sennheiser.

Opplev underholdning hele dagen med total komfort
Med ni timers batterilevetid og opptil 27 timer når du lader på farten med den inkluderte beholderen, kan du som lytter være produktiv eller underholdt gjennom hele dagen - samtidig som du har det komfortabelt. Ergonomien er velprøvd og har et stilfullt og minimalistisk preg. Det tilbys øreadaptere i fire størrelser for å sikre at øreproppene passer godt og trygt i øret, og at lyd fra omverden dempes på en effektiv måte. I tillegg gir øreproppenes IPX4-rangerte sprutresistens ekstra trygghet.  

En smartere og mer samordnet brukeropplevelse
CX True Wireless-øreproppene har et intuitivt touch-brukergrensesnitt. Via en firmware-oppdatering kan brukeren skreddersy touch-funksjonene ved å definere sin foretrukne måte å kontrollere lyd, telefonsamtaler og stemmeassistenter som Google Assistant eller Siri på. Ladebeholderen er også intuitiv; øreproppene skrur seg automatisk på når de tas ut, og de skrur seg automatisk av for å spare strøm når de plasseres i beholderen.

CX True Wireless-øreproppene har et intuitivt touch-brukergrensesnitt som du kan skreddersy for din bruk
CX True Wireless-øreproppene har et intuitivt touch-brukergrensesnitt som du kan skreddersy for din bruk

Ved å bruke doble mikrofoner i hver ørepropp for å bedre plukke opp stemmen din optimerer CX True Wireless stemmen din for telefonsamtaler og stemmestyring, selv når du kun bruker én ørepropp. Det finnes også en praktisk "rollebytte"-funksjon som gjør det mulig å bruke kun én ørepropp. I tillegg har CX True Wireless en Sidetone-funksjon som gjør telefonsamtaler mer komfortable ved å la deg høre din egen stemme. Denne funksjonen justeres via en innstilling i Smart Control-appen.

CX True Wireless vil være tilgjengelig i matt svart eller matt hvit fra 8. juli for 1 490 kroner (MSRP).


Signe Jungløw Communications Manager, Sennheiser Nordic A/S
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

 


Ytterligere bilder kan lastes ned fra Sennheiser Brandzone.


Press release_Sennheiser CX True Wireless.docx 1,001 KB Press release_Sennheiser CX True Wireless.pdf 149 KB

 

 

Contacts
Maik Robbe Communications Manager EMEA, Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Signe Jungløw Communications Manager, Sennheiser Nordic A/S
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies
About Sennheiser Nordic A/S Norway

Sammen med ansatte og partnere over hele verden skaper Sennheiser en verden fylt med unike lydopplevelser for sine kunder. Familiebedriften fra Tyskland er i dag ledet av Dr. Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser, tredje generasjon i familien som driver selskapet, og er en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, høyttalere, mikrofoner og trådløse systemer. I 2020 omsatte Sennheiser-gruppen for hele 573,5 millioner euro. www.sennheiser.com

Selskapet

Personvern