Skip to Content
Oppdag Sennheisers nyeste innvasjon for å forme fremtidens kontor
tilbake

Oppdag Sennheisers nyeste innvasjon for å forme fremtidens kontor

ISE er utsatt, men det blir ikke nyheten fra Sennheiser!

Sennheiser hadde store planer for Integrated Systems Europe (ISE) 2022 i Barcelona i Spania i år. Nå kan vi rett og slett ikke vente på den nye datoen i mai, og vi ønsker å vise deg hva vi har jobbet med for å forme fremtidens kontor.

I samarbeid med Microsoft, tar Sennheiser sin nyeste løsning opp til et nytt nivå av Unified Communications (UC). Sammen skal de møte behovene for en fleksibel og hybrid arbeidsdag.

Nå inviterer vi deg til å være blant de første til å oppdage og lære mer om nyheten.

Book din plass på vårt digitale seminar i februar nå

Sted: Digitalt
​Når: Onsdag den 16. februar 2022, klokken 10.00-10.45 (CET).

Hva handler det om?

Vi gleder oss til å vise deg vår nyeste løsning, som er spesifikt optimalisert for Microsoft Teams-rom. Dette vil sette de fantastiske funksjonene som Microsoft og Microsoft Teams har å tilby til live, og forbedre både effektivitet og inkluderende hybridarbeid.

Vårt nye UC-produkt utvider også vår TeamConnect-familie, bygget på et grunnlag av innovasjon og stråleformingsteknologi.

Så hvis du ønsker å ligge i forkant, og vil vite siste nytt - registrer deg i dag!

Når skjer det?

Registrer deg, og bli med på vårt digitale seminar som finner sted onsdag den 16. februar 2022, klokken 10.00 norsk tid. Det vil også bli delt ut en premie, hvor du kan få sjansen til ​ å sjekke ut vår nyeste, innovative teknologi.

Seminaret varer i 45 minutter, og du vil bli introdusert for denne splitter nye løsningen, samt få produktinnsikt fra både Sennheiser- og Microsoft-teamet. Til slutt er det tid for en Q&A-økt, hvor du kan delta.

Book din plass på vårt digitale seminar i februar nå

Og frykt ikke, vi vil fortsatt delta på ISE 2022 i mai. La oss da ta en kaffekopp og diskutere detaljene som er viktigst for dine lesere.

Vi gleder oss til å se deg der!


Story image

Maik Robbe Communications Manager EMEA, Sennheiser electronic GmbH & Co. KG
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

 

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic GmbH & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com