Skip to Content
Inspirert av lyd
tilbake

Inspirert av lyd

Sennheiser introduserer MOMENTUM True Wireless 3 – flytter grenser innen lyd

Oslo, 26. april 2022 – Den prisvinnende MOMENTUM-serien fra Sennheiser introduserer et nytt familiemedlem, MOMENTUM True Wireless 3. Øreproppene setter nye standarder innen lydkvalitet, adaptiv støyreduksjon (ANC) og komfort. Med et design av høy kvalitet, tar du lytteopplevelsen til et nytt nivå med MOMENTUM True Wireless 3.

Story image

– MOMENTUM-serien vår lykkes stadig med å redefinere mulighetenes grenser, forteller Frank Foppe, produktsjef for Sennheiser True Wireless, og fortsetter:

– I tillegg bygger MOMENTUM True Wireless 3 på en sterk arv. Med Sennheiser Signature Sound, TrueResponse-teknologi, neste nivå av adaptiv støyreduksjon og en enda bedre passform, er disse øreproppene den naturlige etterfølgeren i MOMENTUM-serien.

En lydopplevelse til nye høyder
​Akkurat som sine forgjengere, leverer MOMENTUM True Wireless 3 god lydkvalitet, sentrert rundt Sennheisers True Response-teknologi. Basert på syv dynamiske mm-drivere produsert i Tyskland, skaper øreproppene en intens stereolyd med dyp bass, naturlige mellomtoner og detaljerte noter. Den nye Sound Personalization-funksjonen gir en forbedret lydopplevelse gjennom en guidet lyttetest for å sette opp den perfekte lyden for deg som lytter. Smart Control-appen har også et utvalg av forhåndsinnstillinger og en equalizer-funksjon for å skreddersy lyden til din smak.

​MOMENTUM True Wireless 3 er skapt for gode lytteopplevelser i hverdagen, også på farten. Med dette som utgangspunkt, har Sennheiser forbedret øreproppene med Adaptive Noise Cancellation som automatisk tilpasser seg miljøet ditt. Systemet observerer kontinuerlig støy, og tilpasser seg omgivelsene deretter. Du kan også selv deaktivere støyreduksjonen ved å trykke på en knapp, eller bytte til transparens-modus.

​For den beste synkroniseringen mellom lyd og visuelt innhold, støtter MOMENTUM True Wireless 3 også lydkodeksene AAC, SBC og aptX™ Adaptive - som reduserer ventetiden til et minimum. Nå har også hver ørepropp tre mikrofoner som fremmer krystallklar samtalekvalitet, og gjør det enklere å følge videosamtaler. Den intuitive berøringskontrollen til MOMENTUM True Wireless 3, som du kan skreddersy til dine personlige preferanser, gjør det lettere å navigere i lyden og få tilgang til stemmeassistenter.

Lekkert design og god komfort
​Det futuristiske, ergonomiske designet til øreproppene, som nylig vant en Red Dot Design-pris, gir en langvarig og komfortabel passform - som attpåtil ser bra ut! MOMENTUM True Wireless 3 kommer også med flere silikonputer i forskjellige størrelser, som er designet for å passe alle øreformer og størrelser. Takket være det IPX4-sertifiserte dekselet, er MOMENTUM True Wireless 3 skapt for alle opplevelser - også de mer aktive. Enten om det er å løpe i regnet, gjennomføre en intens styrkeøkt på treningssenteret eller gå en skitur i marka, gir de nye Sennheiser-øreproppene en lytteopplevelse i toppklasse.

Uansett hvor du er eller hva du gjør mens du lytter fra MOMENTUM True Wireless 3, vil øreproppenes batterilevetid på syv timer gi deg en bekrymringsfri lytteopplevelse. Batterilevetiden kan også utvides til 28 timer ved å lade i medfølgte etui.

Pris og tilgjengelighet  
​Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3 kan forhåndsbestilles fra i dag, og vil være tilgjengelig fra 10. mai 2022. Øreproppene har en prislapp på 2.790 NOK, og kan fås i både sort, hvitt og grafittgrå.Press_Release_Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3_EN (1).pdf 167 KB Press_Release_Sennheiser MOMENTUM True Wireless 3_EN (1).docx 8 MB
Paul Hughes Head of PR and Influencers - Sennheiser Headphones & Soundbars, Sonova Consumer Hearing GmbH
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

 

 

 

 

 

Om Sennheiser-merkevaren

Vi lever og ånder for lyd. Vi drives av lidenskapen for å utgjøre en forskjell innen lydløsninger. Sennheiser-merkevaren har bygget fremtiden for lyd og gitt våre kunder fantastiske lydopplevelser i 75 år. Profesjonelle løsninger som mikrofoner, konferansesystemer, strømmeteknologi og overvåkningssystemer er del av virksomheten til Sennheiser electronic GmbH & Co. KG. Vi leverer også forbrukerelektronikk som hodetelefoner, lydplanker og taleforsterkede enheter. Dette drives av Sonova Holding AG under lisens fra Sennheiser.

www.sennheiser.com
www.sennheiser-hearing.com