Skip to Content
IFA 2019 pressekit
tilbake

IFA 2019 pressekit

Hør forskjellen med Sennheiser

Fra 6. til 11. september foregår IFA i Berlin. Her blir de nyeste innovasjonene innenfor forbrukerelektronikk vist frem. Lydspesialisten Sennheiser, Global Audio Partner for IFA 2019, introduserer nye produkter som kombinerer lyd som tar pusten fra deg, solid håndverk og smarte funksjoner for å lage en unik opplevelse for lytteren.

Nedenfor finner du pressekit for IFA 2019. Klikk på linkene for å lese de fulle pressemeldingene og få tilgang til nedlastningsområdet:

Tredjegenerasjons superlyd: Sennheiser lanserer nye MOMENTUM Wireless

Oppgrader til en smartere reiseopplevelse: Sennheiser introduserer PXC 550-II Wireless

Sennheiser lanserer etterlengtet AMBEO Soundbar med prisvinnende 3D-lyd

Sennheiser blir Global Audio Partner av IFA i 2019

På IFA introduserer Sennheiser det nyeste tilskuddet til MOMENTUM-familien med sin tredje generasjon MOMENTUM Wireless. I tillegg introduserer lydspesialisten PXC 550-II Wireless, etterfølgeren til sine anerkjente reisehodetelefoner. På Sennheiser-standen kan besøkende også oppleve AMBEO Soundbar som gir omsluttende 5.1.4-lyd fra en alt-i-ett-enhet.

I tillegg vil Sennheiser vise frem innovative "Augmented Audio"-applikasjoner på en AMBEO-stand på IFA NEXT i hall 26. Besøkende blir invitert til å oppleve engasjerende "Mixed Reality"- og "Augmented Reality"-demonstrasjoner. Lydspesialisten vil også delta på Experience Pattern på IFA+ Summit den 9. september med en kort seanse med tittelen Digital Immortality - How Conversational Bots Will Give Us a Voice, Dead or Alive av Véronique Larcher, Director AMBEO Immersive Audio i Sennheiser.

Før å høre forskjellen, besøk Sennheiser i hall 1.2 | booth 220.


Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

 

 

Contacts
Maik Robbe Communications Manager UK & Nordics, Sennheiser
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies
Kai Detlefsen
About Sennheiser Nordic A/S Norway

Sammen med ansatte og partnere over hele verden skaper Sennheiser en verden fylt med unike lydopplevelser for sine kunder. Familiebedriften fra Tyskland er i dag ledet av Dr. Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser, tredje generasjon i familien som driver selskapet, og er en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, høyttalere, mikrofoner og trådløse systemer. I 2019 omsatte Sennheiser-gruppen for hele 756.7 millioner euro. www.sennheiser.com

Selskapet

Personvern