Skip to Content
Evolution Wireless Digital
tilbake

Evolution Wireless Digital

Sennheiser gjør det trådløse enkelt

Trådløshet er ment å gjøre livet lettere. Det gjør oppsett raskere og gir deg frihet til å opptre. Likevel kan trådløse mikrofoner for mange musikere være utfordrende og til og med skremmende. Nå gjør lyd-ekspert Sennheiser trådløse funksjoner enklere med Evolution Wireless Digital. Serien introduserer et enkelt men profesjonelt app-basert system med en fler-kanals kapasitet og pålitelighet som brukere forventer fra UHF- og 1G8-mikrofoner.

M ed et appbasert system med flere funksjoner gjør Evolution Wireless Digital trådløshet enkelt
Med et appbasert system med flere funksjoner gjør Evolution Wireless Digital trådløshet enkelt

«Vi har vært i dialog med mange band før utviklingen av Evolution Wireless Digital,» forklarer Oliver Schmitz, produktsjef for Evolution Wireless Digital. «Mange bandmedlemmer multitasker hele tiden, de kjører konsertbuss, setter opp det trådløse systemet, opptrer på scenen, gjør regnskap, driver markedsføring, listen er lang. De vil ikke bli eksperter på trådløshet, de vil ikke drive på med å skanne hele lokalet for å finne åpne frekvenser, og de vil ikke stresse med vanskelige innstillinger. De vil ha noe som fungerer med én gang, slik at alt de trenger å gjøre er å slå på og gi gass.»

«Dette er grunnen til at vi kom opp med en app som gjør all planleggingen for deg og som veileder deg gjennom oppsettet,» legger Benny Franke til, som er ansvarlig for programvaren. «En app hvor all kompetansen er samlet på ett sted, og hvor du ikke trenger å være mekaniker for å kjøre bilen. Det var mange detaljer som vi var opptatt av å få på plass, slik at du kan konsentrere deg om å holde roen før, under og etter opptredenen.»

Ingeniøren i lommen: Smart Assist-appen guider deg gjennom oppsettet av det trådløse mikrofonsystemet
Ingeniøren i lommen: Smart Assist-appen guider deg gjennom oppsettet av det trådløse mikrofonsystemet

 

Hvorfor er det så enkelt?

1. Smart Assist-appen

Denne appen er som din egen ingeniør i lommen, og veileder deg gjennom enkle trinn. «Dersom du vet hvordan du håndterer en app, kan du også håndtere dette trådløse systemet med god ro,» sier Benny Franke. Det intelligente oppsettet skaper automatisk pålitelige trådløse tilkoblinger, slik at ingen trådløs ekspertise er nødvendig. Appen gir tilgang til alle systeminnstillinger, og kanaler kan navngis for å holde orden. Bluetooth Low Energy gir effektiv tilgang til systemet og gjør synkronisering med mottakeren enkel. Appen inneholder også opplæringsvideoer presentert av Benny Franke for å komme i gang og samler alle instruksjoner på ett sted.

2. En mikrofon som kan håndtere hvilket som helst lydnivå

Evolution Wireless Digital sine trådløse sendere fanger opp lyd helt opptil 134 dB, fem ganger mer enn de vanlige 120 dB. Dette betyr at de kan fange opp alt fra veldig myk hvisking til en jetmotor på over 46 meters avstand - og dette gjør at en følsomhetsinnstilling på senderen ikke er nødvendig. Mottakeren er satt til en forsterkningsverdi som dekker de fleste applikasjoner, som enkelt kan endres om nødvendig. Et nytt brukergrensesnitt gjør dette til en enkel oppgave - ingen komplekse undermenyer, alle funksjoner tilgjengelige på ett sted.

3. Ingen frekvensberegning - og mer handlingsrom

Nå til dags dukker det stadig opp flere radiofrekvenser på møteplasser, og Evolution Wireless Digital (EW-D) tar på seg oppgaven med å skanne miljøet for å finne åpne frekvenser. Ettersom EW-D har lånt teknologi fra Sennheisers beste Digital 6000 og Digital 9000-serie, genererer ikke de trådløse mikrofonsystemene noen særlige intermodulasjonsprodukter. Dette gir ikke bare mer rom i et gitt frekvensvindu, men appen kan også sette de trådløse koblingene til 600 kHz-intervaller uten frekvensberegning, og er dermed i stand til å ta i bruk flere frekvenser enn et vanlig mikrofonsystem ville være i stand til.  

T eknologi fra Sennheiser-serien gjør frekvensberegning til fortid. Bare la appen skanne rommet og hjelpe deg med å finne de beste frekvensene.
Teknologi fra Sennheiser-serien gjør frekvensberegning til fortid. Bare la appen skanne rommet og hjelpe deg med å finne de beste frekvensene.

4. Eksepsjonelle spesifikasjoner i hver detalj

EW-D har en lav latens på 1,9 millisekunder og har en batterilevetid på opptil 12 timer med den oppladbare BA 70-batteripakken. På denne måten kan du bruke systemet hele veien fra øvelse og lydkontroll til arrangementet starter. Med en båndbredde på 56 MHz med opptil 90 kanaler per bånd er det enkelt å finne plass selv i de mest overfylte radio frekvens-miljøene.

5. Fantastisk lyd

Som et digitalt system bruker EW-D ikke en kompander. Borte vekk er dermed tilhørende støy og hindringer – systemet høres ut som om det er koblet til med kabel uansett.

6. Fullt utvalg av proff-tilbehør

Fra ny-designede antenner til antenne-splittere, boostere, ladeapparater – du vil finne alt av tilleggsutstyr for å utvide systemet ditt og legge til rette for større flerkanalsoppsett for dine fysiske og nettbaserte arrangementer.

 

ADP UHF-fjernantennen er designet for å redusere vindbelastningen
ADP UHF-fjernantennen er designet for å redusere vindbelastningen

Gode nyheter for vokalister: De håndholdte EW-D-senderne kan kobles sammen med en hvilken som helst Sennheiser eller Neumann trådløs kapsel. Dette inkluderer Neumann KK 205 og KK 204, den nye Sennheiser MM 435 og MM 445, samt Digital 9000 kapslene – som den første på dette prisnivået.

Perfekt på scenen og på nett

«Om du er en sanger/låtskriver som skal holde de første konsertene dine, så bør Evolution Wireless Digital passe perfekt inn i ditt foretrukne bruksscenario, uansett om du planlegger en fysisk eller en direktesendt konsert. Systemet byr på en båndteknologi som har mikrofoner, integrert styringssystem og en mikser i ett og samme praktiske opplegg som styres via en enkel app,» avslutter Oliver Schmitz.

 

Evolution Wireless Digital er nå tilgjengelig med et utvalg instrumenter, stiler, mikrofoner, kombo- og base-sett.

 

For dine sosiale medie-kanaler:

Sennheiser Evolution Wireless Digital - like enkelt som en app, men helt profesjonell.

 

Nedlastningslenker

Last ned produkt- and systemspesifikasjoner

Last ned høyoppløselige produktbilder

Last ned bilder av tilbehør

Last ned høyoppløselige bilder av musikkapplikasjon

Last ned høyoppløselige bilder av applikasjon for skoler og bedrifter

www.sennheiser.com/ew-d-business

 


Signe Jungløw Communications Manager, Sennheiser Nordic A/S
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

 


Sennheiser Evolution Wireless Digital_Music.docx 2 MB Sennheiser Evolution Wireless Digital_Music.pdf 408 KB