Musikk og underholdning

Sennheiser hodetelefoner er varige og laget for dem som er på farten - designet for å levere utmerket lyd, mens de samtidig er komfortable for lange bruksperioder. En lang pendlerreise har aldri hørt bedre ut!

Lyd av Sennheiser-kvalitet for folk på farten.

Takket være nettbaserte tjenester er det å nyte favorittmusikken og filmene dine mens du er på farten enda enklere enn noen sinne - akkurat som hjemme! Det er derfor de mobile hodetelefonene dine må høres like gode ut som de du har hjemme. Men, siden du bruker dem utendørs og ute må de være solide nok og på linje med din personlige stil. Sennheiser har laget fantastiske hodetelefoner for mobilt bruk veldig lenge. Så du kan med trygghet vite at "perfekt stil" ikke bare passer til utseendet.

Uansett hva "mobil" betyr for deg personlig - undergrunnsbanen, gaten eller trening på treningsstudio - Sennheiser kan gi deg akkurat det du trenger når du er på farten. Porteføljen dekker alt fra full-størrelse circumaurale hodetelefoner til ultralette ørekanal-plugger. Akustisk åpen eller lukket - noen er også tilgjengelige med Bluetooth. Uansett vli du nyte den legendariske Sennheiser-lyden.

Servicelenker

Forhandlersøker

Finn en Sennheiser-forhandler nær deg med vår forhandlersøker.

Tilbehør

Leter du etter en reservedel eller tilbehør til dine hodetelefoner eller hodesett? Klikk her for å få din originale Sennheiser reservedel.

Kontaktsenter

Har du spørsmål om et av våre produkter? Vil du vite mer om Sennheiser? I Sennheisers kontaktsenter finner du raskt svarene du trenger.