MobileConnect
Assistert lytting
på smarttelefon

Sennheiser MobileConnect strømmer høykvalitets lydinnhold live via Wi-Fi, rett til alle typer smarttelefoner. Og lytterne dine kan intuitivt tilpasse lydegenskapene med gratisappen MobileConnect.
Download App Article No. uid

Personlig tilpasset tilgjengelighet for studenter og publikum

MobileConnect er Sennheisers Wi-Fi-baserte system for tilgjengelig lytting. Den er optimalisert til bruk på universiteter der den på beste måte oppfyller studentenes krav om brukervennlig, toppmoderne lydteknologi. I tråd med BYOD-filosofien (BYOD = bring your own device – bruk din egen enhet) er MobileConnect også perfekt til bruk i teater, opera og musikal.

For universiteter

Innenfor akademisk utdanning er det ingenting som kan erstatte en inspirerende forelesning med en karismatisk frontfigur. Hvordan ville det føles hvis du gikk glipp av alt innhold og alle følelser, fordi du ikke kunne høre noe? MobileConnect leverer lyd med høy definisjon, rett på øret, via din egen mobiltelefon.

For universiteter

Slik fungerer det

Med det innovative systemet for assistert lytting MobileConnect overføres forelesningene i sanntid via Wi-Fi, med høy kvalitet til mobilenheter og smarttelefoner. For å få tilgang til live lydstrømming trenger studentene bare å laste ned og installere gratisappen MobileConnect (leveres for iOS og Android) og kople seg til universitetets Wi-Fi-nettverk med sin egen enhet.

Topp pålitelighet

Lav latenstid: Med sanntids lydstrømmingsserver kan man overføre lydinnhold med ekstremt lav latenstid til mobile enheter. Lav latenstid er helt nødvendig for assistert lytting over Wi-Fi.

Beste lydkvalitet: Vi tilbyr sanntids lydstrømming ved hjelp av prinsippet Bring Your Own Device (bruk din egen enhet) for å kunne levere lyd med høy definisjon og med perfekt taletydelighet.

Unicast overføringsteknologi: Med MobileConnect kan man overføre lydinnhold til enhver smarttelefon (iOS & Android) via Wi-Fi, over hele verden.

Topp pålitelighet

Kort avskrivning – bruk din egen enhet

Publikum og studenter benytter sine egne smarttelefoner, det trengs altså ikke ytterligere maskinvare. MobileConnect krever verken vedlikeholds- eller driftskostnader. Dette gir igjen lavere totalkostnader ved å eie utstyret samt en raskere avkastning på investeringen. Unngå ekstraarbeidet med å håndtere ulike enheter pluss dette med hodetelefonhygiene og batterier.

Kort avskrivning – bruk din egen enhet

Raskt oppsett, enkel betjening

MobileConnect kan enkelt integreres i enhver eksisterende infrastruktur for lyd og kan installeres i løpet av en dag. Det er bare å kople ConnectStation til ditt eksisterende lydsystem, kople til Wi-Fi og starte programmet – og du er klar. Grensesnittet Admin Web sørger for at hele systemet blir enkelt å vedlikeholde og raskt å konfigurere.

Raskt oppsett, enkel betjening

Sennheiser Education Solutions

Sennheiser Education Solutions

We offer cutting-edge digital audio technology for IT Manager, Professors and Students on a University Campus. Mer

Det banebrytende systemet for assistert lytting

MobileConnect strømmer høykvalitets lydinnhold live via Wi-Fi, rett til smarttelefonen. Juster lydbildet intuitivt med gratisappen MobileConnect og send lydsignalet til din hodetelefon eller til ditt høreapparat eller cochleaimplantat.

Personlig hørselsassistent

Den personlige hørselsassistenten er utviklet sammen med Fraunhofer-Institut für Digitale Medientechnologie IDMT. Med den kan man enkelt justere lydsignalet etter sine egne hørselsbehov. Den intuitive berøringskontrollen er et hjelpemiddel for hørselshemmede. Den sørger dessuten for bedre taletydelighet og lydkvalitet – for alle!

Personlig hørselsassistent

Unicast-modus

MobileConnect leverer assistert lytting via Wi-Fi til alle typer smarttelefoner (iOS & Android) over hele verden. Den har vår unike Unicast-modus, en funksjon som ingen annen løsning kan levere. De fleste leverandører bruker en multicast overføringsteknologi som ikke er kompatibel med mange Android smarttelefoner.

Unicast-modus

 

Success Stories

Success Stories

Find out why other organizations choose Sennheiser MobileConnect Mer

Nedlastinger

 • Transport information for Lithium-Ion batteries
  • Transport information for Lithium-Ion batteries (350 KB) Download

   Revision Date: 2019-12-23 Revision Number: 1.0

 • Bruksanvisning
  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect Download

   Interactive HTML user documentation for the MobileConnect and CinemaConnect system

  • User documentation MobileConnect / CinemaConnect (7.7 MB) Download

   Printable PDF version of the interactive user documentation

 • Hurtigguider
  • Quick Guide ConnectStation (380 KB) Download

   Online version of printed quick guide for the ConnectStation (central unit for MobileConnect and CinemaConnect)

 • Application Notes
  • Requirements for network integration in Integrated Mode (120 KB) Download

 • Link to download
 • Datablader
  • System Specification MobileConnect (280 KB) Download

 • Technical Information
  • Application Note App Interface (170 KB) Download

   How to implement the launch of MobileConnect/CinemaConnect App via link in the customer app

 • Digital brosjyre
  • Product brochure MobileConnect (3.1 MB) Download

Kontakt oss

Sennheiser MobileConnect – det innovative systemet for tilgjengelig lytting i teater, opera og musikal. Fyll ut skjemaet i dag for å lese om hvordan MobileConnect gir tilgang til nye målgrupper.