evolution

Noe for seg selv

For enkelte er musikk lidenskapen - for andre er det også yrket. evolution seriene har den riktige mikrofonen for alle. Hver serie ser seg selv som en akkompagnatør til en utvikling. Og siden krav kan øke raskt, utvikles evolutions kablede mikrofoner etter enhver lyd.

Bli kjent med seriene

Det alle mikrofonene i disse seriene har til felles er en imponerende lyd, et klart fokus på jobben som skal utføres og ekstrem robusthet. Alle har blitt laget i den beste tradisjon av tysk teknikk og resultatet av våre ingeniørers dedikering, utrolig mange tester og de mest grundige produksjonsprosessene.

evolution 900 series

Hver detalj teller for å få perfekt livelyd. Ta serien evolution wired 900: Disse hi-end-mikrofonene, som ble uttenkt som en harmonisk kalibrert familie, kombinerer krevende lyd med uovertruffen pålitelighet. Kompromissløst sceneutstyr for kompromissløse proffer.

evolution 900 series

evolution 900-serien

De høres bedre ut enn såkalte standarder: Disse mikrofonene for instrumenter (evolution wired 600-serien) og sang/tale (evolution wired 800-serien) er inngangsnivået for Sennheiser-klassen. Bare plugg dem inn og hør bedre ut - evolution wired 600-/800-seriene er robust designet og er enkle å bruke.

evolution 900-serien