Skip to Content
Sennheiser lanserer etterlengtet AMBEO Soundbar med prisvinnende 3D-lyd
tilbake

Sennheiser lanserer etterlengtet AMBEO Soundbar med prisvinnende 3D-lyd

Lydspesialisten Sennheiser kan endelig lansere sin første og etterlengtede AMBEO Soundbar i Norge. Soundbaren har nylig blitt belønnet med en prestisjefull EISA-pris og kan fra i dag både prøves og kjøpes hos HiFi Klubben.

Lydspesialisten Sennheiser kan endelig lansere sin første og etterlengtede AMBEO Soundbar i Norge. Soundbaren har nylig blitt belønnet med en prestisjefull EISA-pris og kan fra i dag både prøves og kjøpes hos HiFi Klubben.

Sennheiser ønsker høsten velkommen med lanseringen av sin etterlengtede AMBEO Soundbar som vil forvandle enhver stue til en eksklusiv hjemmekino. Lanseringen har allerede blitt hedret av den internasjonale EISA-juryen som nylig offentliggjøre årets vinnere. Soundbarens evne til å skape omsluttende 3D-lydopplevelser fra en alt-i-ett-enhet ble særlig trukket frem av dommerne.

«Med sin første lydplanke har Sennheiser skrevet om regelboken for involverende lyd. Den håndterer Dolby Atmos og DTS:X, men introduserer også produsentens proprietære lydmiksing, AMBEO 3D, for stereo og 5.1-innhold. Denne store alt-i-en-høyttaleren sikrer en engasjerende, kinematisk gjengivelse fra enhver tenkelig kilde», lyder EISA-juryens begrunnelse.

Nye standarder for 3D-lydopplevelser i hjemmet

EISA hyller de beste produktene innen forbrukerelektronikk som blant annet vurderes ut fra teknologi, funksjoner og yteevne. Det var i kategorien «Premium Soundbar» at Sennheisers nye produkt stakk av med prisen.

– Med AMBEO Soundbar har vi tatt steget inn i en ny produktkategori med mål om å etablere nye standarder for 3D-lydopplevelser i hjemmet. EISA-prisen er et bevis på at vi lykkes med å flytte grensene for høyttalere til hjemmeunderholdning og den hever nivået på det som er tilgjengelig i markedet både her hjemme og i utlandet, sier Tom Martin, Retail Sales Director i Norden i Sennheiser.

Les hele begrunnelsen fra EISA-juryen her.

Opplev omsluttende 3D-lyd hos HiFi KlubbenFra i dag kan norske lydentusiaster oppleve den unike 3D-lyden fra Sennheisers AMBEO Soundbar i HiFi Klubbens butikker, der produktet kan kjøpes for 23.998,-.

Sennheiser og HiFi Klubben har samtidig inngått en avtale om at flere av Sennheiser andre high-end-produkter også vil være tilgjengelige hos HiFi Klubbens butikker i hele Norden.

Fakta om AMBEO Soundbar

  • AMBEO Soundbar er verdens første 5.1.4-soundbar og består av 13 uavhengige drivere
  • Den inneholder fem dedikerte hi-fi-diskantenheter i studiokvalitet i tillegg til seks bassenheter
  • Soundbaren kommer med det nyeste innen virtualiseringsteknologi, utviklet i samarbeid med det anerkjente tyske forskningsinstituttet Fraunhofer IIS, som bl.a. var med å utvikle mp3 og AAC
  • Den registrerer akustikken i stuen din og kartlegger reflekterende overflater, som så brukes til skape den perfekte 3D-lydopplevelsen
  • De 13 driverne og AMBEO-teknologien fungerer som virtuelle høyttalere og skaper en surround-installasjon i rommet som plasserer deg i begivenhetenes sentrum (5.1.4.) med kanaler rundt om og over deg
  • Den er kompatibel med alle de nyeste lydformatene, inkludert Dolby Atmos, DTS:X, MPEG-H
  • Soundbaren støtter samtidig de nyeste HDMI-standardene, inkludert eARC, Dolby Vision, 4k Passthrough, Bluetooth og Chromecast, så du kan koble alle dine favorittenheter sammen.
  • Sennheiser Smart Control-appen gjør det mulig å skreddersy lyden til dine personlige preferanser.

Mer informasjon

Les mer om Sennheiser AMBEO Soundbar og produktets tekniske spesifikasjoner her.

 

Victoria Chernih Communications Manager North and East Europe, Sennheiser
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

 

Contacts
Maik Robbe Communications Manager UK & Nordics, Sennheiser
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies
About Sennheiser Nordic A/S Norway

Grunnlagt i 1945. I år feirer Sennheiser sitt 75-årsjubileum. Sammen med ansatte og partnere over hele verden skaper Sennheiser en verden fylt med unike lydopplevelser for sine kunder. Familiebedriften fra Tyskland er i dag ledet av Dr. Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser, tredje generasjon i familien som driver selskapet, og er en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, høyttalere, mikrofoner og trådløse systemer. I 2018 omsatte Sennheiser-gruppen for hele 710.7 millioner euro. www.sennheiser.com

Selskapet

Personvern