Skip to Content
Avslør sannheten i musikken
tilbake

Avslør sannheten i musikken

Sennheiser introduserer HD 560S hodetelefoner for analytiske lytteøkter

Oslo, 25. september 2020 – Dagens lydeksperter kan sitte timesvis og analysere musikk, enten det er for å lytte til andre artister eller for vurdering av egne låter. Sennheisers nye HD 560S hodetelefoner tilbyr akkurat det som kreves for analytiske lykkeøkter - til en rimelig pris. Med naturlig og nøyaktig referanselyd som avslører alle detaljer, supplert med en enestående lavfrekvent forlengelse, gir hodetelefonene deg en unik lydopplevelse, og en følelse av å knapt sitte på hodet og ørene.

HD 560S-hodetelefonene er skreddersydd for lyttere som trenger å forstå alle detaljer i en melodi, et studioopptak eller i en lydfil. Den sikter på å vise hvordan et lydspor er ment å bli hørt, istedenfor for en tolkning fra hodetelefonens lyddesign. HD 560S sin transducer er spesielt designet for nøyaktighet, og tilbyr A/B sammenligninger av mikser, kilder og mediaformat. Dens "åpne rygg" skaper en naturlig utvidelse av lydbølger, mens hodetelefonens vinklede form gjenskaper den optimale trekantede lytteposisjonen til høyttalere for et bredt og artikulert lydbilde - uten behov for rombehandling.

Sennheisers nye HD 560S hodetelefon tilbyr naturlig og nøyaktig lydreferanser som avslører alle detaljer,  supplert med en enestående, lavfrekvent utvidelse.
Sennheisers nye HD 560S hodetelefon tilbyr naturlig og nøyaktig lydreferanser som avslører alle detaljer,  supplert med en enestående, lavfrekvent utvidelse.

Med en frekvensrespons på 6 Hz - 38 kHz, gjengir HD 560S hele frekvensområdet med ærlighet, supplert med en jevn og fin forlenget lavfrekvens. Som et resultat gjengir hodetelefonene de komplekse basslydene som finnes i moderne musikk. Samtidig gir en høy 110 db/1V sensitivitet og en ekstraordinær lav THD (<0.05% ved 90 dB) et uttrykksfullt og en dynamisk klarhet, selv ved høy SLP.

– Vi har gleden av å introdusere HD 560S - et par hodetelefoner som representerer et paradigmeskifte innen åpne og dynamiske øreklokker - med en unik bassrespons til en god pris, sier Jermo Köhnke, Product Manager hos Sennheiser, og fortsetter:

– Med en lineær akustikk skreddersydd for kritiske lytteøkter har vi designet HD 560S for alle lydeksperter som evaluerer hele reisen til opptaket gjennom lydmønsteret, sier Köhnke.

Hodetelefonene som 'knapt er der'
Omfattende lytteøkter krever hodetelefoner som er ekstremt komfortable, eller enda bedre: Uten å kjenne at de sitter på. HD 560S har en ultralett innfatning for å kunne lytte uten distraksjoner. Det åpne designet rundt øret gir fordeler utover naturlig lyd, og ventilasjonskoppen på selve øreklokken forblir kjølig uten å berøre brukerens ører. Til og med velour-øreputene har blitt nøye vurdert for å holde alle kontaktpunkter myke for berøring, og for å skape en behagelig lytteopplevelse over mange timer.

HD 560S har en ultralett innfatning som gir en
HD 560S har en ultralett innfatning som gir en 'knapt der'-følelse for hodet og ørene.

Ettersom lydfiler består en rekke ulike kilder, er stemmespolen spesielt utviklet for å gi en eksepsjonell opplevelse uavhengig av avspillingssystemet, mens 120 Ω impedansen gjør at HD 560S kan brukes for alle lydkilder. HD 560S er utstyrt med en avtakbar tre meter lang kabel, 6,3 mm jack og en 3,5 mm adapter med en fleksibel 15 cm ledning for maksimal allsidighet.

Sennheiser HD 560S vil være tilgjengelig fra 29. september til en prislapp på kr 2.190 NOK


Maik Robbe Communications Manager UK & Nordics, Sennheiser
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies

Bilder av de nye HD 560S kan lastes ned her: Sennheiser Brandzone.


Press release_Sennheiser HD 560S.docx 1 MB Press release_Sennheiser HD 560S.pdf 129 KB

 

 

 

 

Contacts
Maik Robbe Communications Manager UK & Nordics, Sennheiser
Ingrid Hostbjor Hill+Knowlton Strategies
About Sennheiser Nordic A/S Norway

Grunnlagt i 1945. I år feirer Sennheiser sitt 75-årsjubileum. Sammen med ansatte og partnere over hele verden skaper Sennheiser en verden fylt med unike lydopplevelser for sine kunder. Familiebedriften fra Tyskland er i dag ledet av Dr. Andreas Sennheiser og Daniel Sennheiser, tredje generasjon i familien som driver selskapet, og er en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, høyttalere, mikrofoner og trådløse systemer. I 2018 omsatte Sennheiser-gruppen for hele 710.7 millioner euro. www.sennheiser.com

Selskapet

Personvern