Tourguide 2020-D

Informasjon blir en opplevelse – rett og slett.

Den raske og enkle veien til en profesjonell løsning for guiding av besøkende.

UNIVERSELT OVERBEVISENDE.

Utmerker seg med svært enkel håndtering, og overbeviser med profesjonelle funksjoner: Det digitale systemet Tourguide 2020-D har ukompliserte lydløsninger for guiding av besøkende, på konferanser og for hørselsassistanse.

GANSKE ENKELT MER INTUITIVT.

Med den digitale Tourguide 2020-D er det ikke nødvendig med særskilte tekniske kunnskaper. Den intelligente teknologien sikrer en fullstendig enkel håndtering. Systemet er raskt å sette opp for drift; mottakerkanalene kan synkroniseres ved et tastetrykk mens de fortsatt står i laderen. Hele systemet er designet for at det skal være enkelt å bruke. HDE stetoset kombinerer mottaker og hodetelefoner i én enhet. Den slår seg automatisk på når man tar den på, og er umiddelbart klar til bruk. Det er så enkelt og intuitivt som det kan bli.

GANSKE ENKELT MER INTUITIVT.

ENKLERE Å FORSTÅ

Tourguide 2020-D opererer innenfor det lisensfrie ISM-frekvensbåndet, og er derfor svært rask å sette opp, uten noen omfattende frekvensplanlegging. Automatiske funksjoner gjør både installasjon og drift enda enklere. Om ønskelig kan systemfunksjoner individuelt utvides. For eksempel kan standardinnstillingen for forhåndsinnstilte frekvenser endres, og ved hjelp av en profesjonell antennehåndtering kan dekningen ytterligere utvides ved stasjonær drift.

ENKLERE Å FORSTÅ

MER FLEKSIBELT I BRUK.

Full fleksibilitet for ulike bruksscenarier: Tourguide 2020-D passer ikke bare for guide- og tolkeapplikasjoner; for hørselsassistanse på kino eller i operaen kan høreapparater enkelt koples til systemet. Tourguide 2020-D er også ideell for temporært bruk og for utleievirksomhet. Systemet er raskt og enkelt å sette opp, og kan utvides profesjonelt med tilbehør som for eksempel transportkasse med integrert ladeutstyr. Dessuten får man fleksibilitet for ethvert bruksområde og krav, med hodetelefonene EP 01, HP 02 og NP 02, spesielt konstruert for gjengivelse av tale.

MER FLEKSIBELT I BRUK.

Kontakt oss

Sennheiser Tourguide 2020-D – guidesystemet som gjør informasjon om til en opplevelse. Fyll ut skjemaet i dag for å lese om hvordan Tourguide 2020-D kan hjelpe deg med å skape best mulig guidede turer.

Newsletter subscription