ADN konferansesystem

Når det gjelder.

ADN konferansesystem skaper det ideelle miljø for fokuserte diskusjoner. Både kablet og trådløst: ADN garanterer maksimal pålitelighet, den aller beste taletydelighet og kan fleksibelt kombineres.

Bli kjent med systemet

Klar når du er det

Pressekonferanse, paneldebatt, plenumsmøte. Du kan stole på ADN konferansesystemer i enhver situasjon, for det ble utviklet med fokus på maksimal driftssikkerhet. Den automatiske frekvenshåndteringen av den trådløse versjonen ADN-W setter nye standarder som garanterer størst mulig båndbredde for tilgjengelige kanaler, samt en robust, feilsikker overføring.

Kan kombineres med full fleksibilitet.

Integrativ teknologi og rett og slett mer fleksibilitet – uansett om du velger en kablet løsning (ADN), en trådløs (ADW-W) eller en kombinasjon av begge. Systemet kan på den måten enkelt og fleksibelt justeres for grupper av ulik størrelse. Monitorering av systemet gjøres enkelt via PC-programvare, eller ved mediekontrollprotokoll via en app. Man kan dessuten velge mellom ulike typer mikrofoner for forskjellige behov.

Kan kombineres med full fleksibilitet.

Det er så bra et konferansesystem kan låte.

For at alle kan oppfatte alt som blir sagt. ADN konferansesystem har en svært effektiv feedback-undertrykkelse. Systemet kan individuelt kombineres med mikrofoner som sikrer fremragende taletydelighet – helt opp til den legendariske mikrofonen ME 36 (superkardioide) for en lydkvalitet man så langt ikke har hørt i dette segmentet.

Det er så bra et konferansesystem kan låte.

Gjør et imponerende inntrykk i ethvert rom

ADN konferansesystem vil sømløst passe inn i ethvert eksisterende romopplegg. Takket være godt gjennomtenkt detaljer, tidløst design og et nøytralt fargeskjema vil ADN konferansesystemet alltid være på plass, men på en diskré måte. Når alt kommer til alt bør søkelyset ikke være på teknologien, men på det du har å si. Og for å garantere konfidensialitet for det som blir sagt bak lukkede dører, vil en 128-bit AES-koding effektivt hindre uønsket avlytting.

Gjør et imponerende inntrykk i ethvert rom

Read Customer Stories

Read Customer Stories

Find out why other organizations choose ADN / ADN-W Mer

Newsletter subscription