iF design award 2017 award logo
Hodetelefoner På øret med mik

HD 4.20s

HD 4.20s har en ekstremt holdbar konstruksjon og sammenleggbar hodebøyle for enkel oppbevaring når den ikke er i bruk. Perfekt for å lytte til musikk og ta telefonsamtaler på farten. Med en praktisk 1-knapps smart fjernkontroll på kabelen kan man styre bærbare enheter.
NOK 750.00
inkl. MVA
Article No. 506781

Sennheiser HD 4-serien – la hverdagen låte fint

Du kan ta den med deg. – Den nye, allsidige HD 4-serien, med livaktig lyd, gir deg en komplett Sennheiser kvalitetspakke i en serie robuste, lukkede hodetelefoner over øret som oppfyller alle dine daglige lyttebehov.

La den legendariske Sennheiser-lyden bli en del av din daglige rutine, og la livet få energi fra musikken.

Sennheiser HD 4.20s

Dette robuste og elegante hodesettet over ørene er det riktige valget for alle som går for perfekt lyd, omfattende funksjoner og et utseende som matcher dette.

Få lyden av Sennheiser inn i livet ditt

Modell HD 4.20s er et ekte Sennheiser-produkt, med lukket bakside, over øret, og leverer alt det merkenavnet Sennheiser gir løfte om. Du kan bare nyte musikken – faktisk all slags musikk – med velbalanserte lyd og kraftig, dynamisk bass.

Få lyden av Sennheiser inn i livet ditt

Bli vant til fornuftig komfort

Lyden er ikke det eneste som gjør det å ha på seg HD 4.20s til en ren fornøyelse. Den enkeltsidige, problem- og flokefrie kabelen har 1-knapps smart fjernkontroll og in-line mikrofon som gjør det meget enkelt å ta telefonen. Myke, førsteklasses øreputer av lær gir god demping av bakgrunnsstøy og fremragende brukskomfort selv ved ekstra lange lytteøkter.

Bli vant til fornuftig komfort

Skaff deg en uanstrengt stil

HD 4.20s har en robust og sammenleggbar hodebøyle for enkel oppbevaring på farten: en følgesvenn du vil elske å ta med deg. Ikke minst på grunn av sitt dynamiske, men puristiske og tidløse design som er inspirert av nettopp – lyden av Sennheiser.

Skaff deg en uanstrengt stil

Hva er med i esken?

 • HD 4.20s hodesett

Technical Data

 • Color
  black
 • Impedance
  18 Ω
 • Frekvensrespons
  18 - 20,000 Hz
 • Lydtrykk nivå
  118dB (1kHz/1Vrms)
 • Total harmonisk forvrengning (THD)
  <0.5% (1kHz/100dB)

Reviews

User Reviews
Be the first to write a review.

Nedlastinger

 • Sikkerhetsguider
 • EU samsvarserklæring
  • EU Declaration of Conformity HD4.20s (450 KB) Download