HD 660S

NOK 5,690.00
inkl. MVA
Finne en forhandler

HD 660S – HD 660S er den perfekte miks av energi og kontroll og er et kraftverk av en hodetelefon med åpen bakside. Og den er så allsidig at den lar deg få kontakt med selv den fjerneste avkrok av din musikksamling.

»Sennheiser succeeds in creating a masterpiece with the HD 660S. The headphones deliver true audiophile sound quality that’s perfectly balanced when required.«
headphonecheck.com, kopfhoerer.de
»...there is something comforting and familiar about the HD 660S's bass presentation. It is a classic sound that is just "right".«
Enjoy The Music.com
»The 660S allowed the listener to be intimately involved with the music, pulling you into the soundstage itself, wrapping you up in the emotion of the performance.«
The Audiophile Man
»The HD 660S captured a fantastic amount of detail.«
SoundStage! Australia
»Open-backed home headphones which deliver tunes both old and new as if piped fresh from the studio, with music flowing effortless and free.«
Sound+Image (print; Awards 2018)

En direkte forbindelse til musikken

HD 660S’ forgjengere HD 650 og HD 600 var kjent for sin inntagende signatur og jevne lydrespons, og sprengte grensene for audiofile hodetelefoners ytelse. Med sin fullkomment naturlige hurtighet og uanstrengte gjengivelse av instrumenter overgår HD 660S det beste av dette lagrede DNA-et – også i ytterkantene av frekvensspekteret. HD 660S benytter en helt ny transduser og en særskilt ventilert driverenhet og leverer de avslørende, sylskarpe detaljene som den audiofile lytter vil ha. Dette skjer uten å ofre den engasjerende dynamikken som gjør at musikken blir underholdende.

En direkte forbindelse til musikken

Fra våre ører til dine

Etter bare én lytting vil du forstå hvorfor HD 660S er så spesiell. Tusenvis av lyttinger senere vil hensikten med HD 660S bli enda tydeligere. Det du hører hver eneste gang, er resultatet av dette: øreklokker med åpen bakside paret med en ny transduser tunet for den moderne audiofile lytter. Den hurtige responsen er perfekt for å kunne gjengi innspillinger med særlig bredt frekvensområde med overbevisning. Med svingspolen av aluminium vil membranen på 38 mm hele tiden være like hurtig, slik at man hele veien oppnår en ekstremt rask impulsnøyaktighet. Denne vekslingen mellom aktivering og stillstand åpner muligheten for presis kommunikasjon av tonale og romlige egenskaper.

Fra våre ører til dine

Gitret sammen

Stålgitteret på driverenheten i HD 660S er en interessant konstruksjon, men det er yteevnen som er mest imponerende. Gitteret kompletterer den ventilerte driveren og gir konsistent kontroll av luftens forskyvning, dette for å redusere turbulens. Dette gjør at membranen kan bevege seg uhindret, og at musikken – og bare musikken – vil skinne i perfekt balanse både i integritet og uttrykksfullhet. Stålsammensetningen som er brukt, gjør at produksjonstoleransene blir svært små. Og dette igjen bidrar til de bemerkelsesverdig konsistente egenskapene man finner i hver eneste HD 660S vi produserer. Når dette kombineres med øreklokker med åpen bakside, vil lyden fra hver transduser helt fritt kunne bre seg ut, akkurat slik den ville gjort i virkeligheten.

Funksjonalitet, møt tilpasningsevne.

Den audiofile av i dag har flere komponenter å velge mellom enn noensinne. Vi optimaliserte HD 660S for effektivitet på flere ulike enheter for å ivareta varierende effekt i kretsene i utgangsforsterkere. Ved 150 ohm er HD 660S den perfekte partner for både separate forsterkere, A/V-receivere og lydgrensesnitt – magneten er kraftigere enn i de tidligere modellene og den er dermed lettere å drive, uavhengig av hvordan oppsettet ditt endres over tid.

Funksjonalitet, møt tilpasningsevne.

Behandlet med omtanke

Hver eneste HD 660S vi produserer, har gjennomgått et opplegg for matching der hver eneste transduser fra vårt produksjonsanlegg i Irland pares til kanalen på motsatt side. Disse toleransene er ekstremt snevre, og når dette ytterligere styrkes via automatiserte monteringsprosesser, vil kundens opplevelse med HD 660S være konsistent, overalt i hele verden. Vi konstruerte den med gjennomtenkte og lette materialer, usynlige for det akustiske systemet, uten å gå på bekostning av den holdbarhet som trengs til daglig bruk hele dagen. I og med at tilgangen til musikk nærmest er ubegrenset, ønsket vi at hvert eneste berøringspunkt skulle være mykt, luksuriøst og holdbart for de ekstra lange lytteøktene.

Behandlet med omtanke

Det handler om å være tilkoplet

Til HD 660S har vi satt sammen et variert utvalg av essensielle kabler, alle impedans-matchet og med ekstremt lav kapasitans. Med ¼” / 6,3 mm stereokontakt har man en plugg av audiofil-standard for tilkopling til enheter som for eksempel hodetelefonforsterkere og A/V-receivere, digitale lydavspillere, datamaskinbaserte arbeidsstasjoner, analogt utstyr, osv. En balansert 4,4 mm kontakt åpner opp for en nyere generasjon av balanserte utgangsenheter (hodetelefonforsterkere, digitale lydspillere, osv.) som har gått over til denne kompakte kontakten med dens overlegne langtidsstabilitet. Et balansert hodetelefonoppsett vil gi et enda lavere støygulv med stort dynamikkområde når oppsettet koples til balanserte utganger for kilder/forsterkere. Da vil man kunne oppleve et bredere lydbilde med stramt kontrollerte transienter og en fantastisk tydelig separasjon mellom instrumentene. For å kunne lytte uten problemer via utstyr som står langt inne i en hylle, i et studio eller på et bord, er kablene 3 meter lange. En fleksibel adapter fra 6,3 mm til 3,5 mm følger med. For enklere tilkopling til 4-pinners XLR-kontakter selger vi også en balansert kabel (CH 650 S).

Det handler om å være tilkoplet

Technical Data

 • Bruksmåte
  Headband
 • Color
  matte black
 • Frekvensrespons (hodetelefoner)
  9 – 41,500 Hz
 • Lydtrykk nivå
  104 dB ved 1V 1 kHz
 • Total harmonisk forvrengning (THD)
  < 0,04%
 • Kontakt-trykk
  6.0 N ± 1 N
 • Ørekopling
  Over øret (øreomsluttende)
 • Kontakt
  Stereo jackplugg, gullbelagt 6,35 mm, ubalansert, 3-pin 4,4 mm, balansert, 5-pin
 • Kabellengde
  3 m
 • Transduserprinsipp
  Dynamisk, åpen
 • Nominal impedance
  150 Ω
 • Vekt uten kabel
  Cirka 260 g (uten kabel)

Nedlastinger

 • EU samsvarserklæring
  • EU Declaration of Conformity HD 660 S (390 KB) Download

 • Bruksanvisning
  • Instruction manual HD 660 S (6.3 MB) Download

   Version 07/2019