GSP 370

Wireless Gaming Headset

Med opptil 100 timers batterilevetid er det trådløse GSP 370 det perfekte game-headsettet for alle som elsker Sennheiser-spilllyden, men ønsker trådløs frihet.

GSP 670

Wireless Gaming Headset

Fri bevegelse, toppmoderne teknologi med lav latens, overlegen Sennheiser lydytelse for spill, og opptil 20 timers batterilevetid
gjør GSP 670 til det ultimate spillhodesettet.

GSP 600

Gaming Headset

Seriøse spillere trenger seriøst utstyr. I møtet med konkurrentene leverer GSP 600 profesjonelle gaming-hodesett varene. Ergonomisk konstruerte øreputer og justerbart hodebånd sikrer overlegen komfort under bruk. Bevegelsesfriheten sikres av det robuste metallhengslesystemet, som sikrer at utstyret sitter perfekt. Det gjør at du i fullt omfang får oppleve en unik lydgjengivelse.

GSX 1000

Gaming Amplifier

GSX 1000 lydforsterkeren har blitt designet primært for gaming og har en Sennheiser binaural gjengivelsesmotor. Den banebrytende 7.1 virtuelle surround algoritmen ble utviklet med hensyn til behovene til profesjonelle spillere. Opplev surround lyd på et nytt nivå.

PREPARE-SE

Gaming Amplifiers and Accessories

Har du allerede et Sennheiser hodesett for spilling og ønsker å bruke vårt sortiment av reservedeler og tilbehør eller ønsker du gjerne å få mer kraft til hodesettet ditt med våre forsterkere?

Her finner du delene som er kompatible med produktet ditt.

The Sound Games Are Made Of

Sennheiser er det eneste lydselskapet som både lager presisjons-mikrofonene spillet ditt bruker under utviklingen og hodetelefonene du bruker når du spiller dem. Så hvorfor kjøpe gaming-hodetelefoner av et annet merke?

Forsterkere og tilbehør for spilling

Forsterkere og tilbehør for spilling

Har du allerede et Sennheiser hodesett for spilling og ønsker å bruke vårt sortiment av reservedeler og tilbehør eller ønsker du gjerne å få mer kraft til hodesettet ditt med våre forsterkere? Mer
#TheSoundGamesAreMadeOf
Det er sant. Sennheiser er det eneste selskapet som produserer presisjonsmikrofonen dine spill er registrert på, og hodesettene du bruker til å spille. Så hvorfor gå for et annet spillhodesettmerke?

Hvordan velge det beste gaming-hodesettet

Hvordan velge det beste gaming-hodesettet

Lyd er et nøkkelelement i spill både profesjonelt og hjemme, og det å investere i riktige hodetelefoner er et "must" når det kommer til å ta spillet ditt til neste nivå. Mer

Hvorfor gå for Sennheiser gaming-hodesett?

Hvorfor gå for Sennheiser gaming-hodesett?

Spilletid er din tid og alle Sennheiser gaming-hodetelefoner kommer med ett innebygd oppdrag: å levere ren, fordypende lyd-opplevelse. Klikk her for å finne ut hvorfor et Sennheiser gaming-hodesett er det beste valget. Mer

Gaming Downloads

Gaming Downloads

Her kan du finne de nedlastingene du trenger for å få mest mulig ut av ditt Sennheiser-hodesett for spill. Mer

Have questions, suggestions or need support?

Have questions, suggestions or need support?

Write directly to our gaming experts for product specific information, ideas, advice, or feedback! Mer