Løsninger for høyere utdanning

Vi gjør læring til en god opplevelse

Vi tilbyr banebrytende digital lydteknologi som gjør det mulig for universiteter å levere fremtidens læringsopplevelse til alle studenter, i dag.

Høyere utdanningsinstitusjoner, som høyskoler og universiteter, står ved et veikryss. Kravet om oppdaterte læringsmetoder øker stadig. Høyskoler og universiteter må endre måten de tenker på for å være konkurransedyktige i fremtiden. Alternativene for å kunne delta på forelesninger hjemmefra så allerede en betydelig økning i etterspørselen lenge før 2020. Derfor velger flere og flere institusjoner løsninger som gjør det mulig å transformere forelesningsrom til eksterne digitale klasserom.

Talk

Med state of the art lydutstyr kan vi tilby enheter for tale som er enkle å håndtere for lærere, IT-personell og studenter. Bruk av trådløse mikrofonsystemer som SpeechLine Digital Wireless krever ingen teknisk kompetanse, og systemene kan enkelt utvides til det ønskede antall rom. Gi studentene best mulig lydkvalitet slik at de kan få maksimal nytte av sin utdanningserfaring.

Talk

Listen

På bakgrunn av økende samfunnsmessige krav om reell inkludering kan lydmessige barrierer bli kostbare for et universitet. Med strømming av lyd i beste kvalitet på smarte enheter vil integrering av hørselshemmede studenter kunne perfeksjoneres. Få tak i de beste talentene ved å tilby avanserte læringsløsninger. Det å investere i vårt utvalg av integrerte digitale lydprodukter vil være en bærekraftig investering i studentenes fremtid.

Listen

Control

I digitaliseringens tegn er det viktig med investeringer i fremtidsrettet, IT-vennlig teknologi. Forbedre din digitale arbeidsflyt og minimer fremtidige investeringer med våre løsninger som har mulighet for ekstern overvåking av og service på alle enheter i nettverket.

Control

Disse universitetene stoler på oss.

Disse universitetene stoler på oss. I våre beskriver universiteter og firmaer hvordan Sennheisers produkter løste deres problemer.

Se våre lydløsninger for ditt universitetsområde!

TeamConnect Ceiling Medium

With a coverage of up to 40 m², our ceiling microphone TeamConnect Ceiling Medium is the right choice for mid-sized meeting rooms and lecture or collaboration spaces.
With this solution, Sennheiser provides an additional design option to seamlessly include our audibly better ceiling microphone into your meeting room.

Speechline Digital Wireless

Serien SpeechLine Digital Wireless leverer pålitelige og svært fleksible løsninger spesielt tilpasset for utdanningsinstitusjoner.

MobileConnect

Lyttestøtte på din egen smarttelefon. MobileConnect strømmer høykvalitets lydinnhold live via Wi-Fi, rett til smarttelefonen.

TeamConnect Ceiling 2

Med den unike, patenterte automatiske stråleformingsteknologien vil budskapet ditt klart og tydelig overføres til eksterne møtedeltakere, fra ethvert sted i møterommet.

Sennheiser Control Cockpit

Digitaliser din arbeidsflyt med håndtering av AV-utstyr.
Digitale arbeidsflyter for daglig virksomhet uten feil.
Gratis og enkel å bruke.

evolution wireless G4

Mikrofonserien evolution wireless har etablert seg som industristandard i hele verden. Med ew 300 G4 setter Sennheiser igjen nye standarder med enda større fleksibilitet og optimalisert støtte for digitale arbeidsflyter.

Brosjyre, utdanning

Prøv våre løsninger på din campus

Nedlastinger

  • Digital brosjyre

Newsletter subscription