Øreplugger

De er små, komfortable og de leverer en topp lyd som bokstavelig talt går rett inn i ørene dine. Det er Sennheiser-kvalitet- ta dem med på din neste pendlerreise, løpetur eller bare nyt dem i eget hjem.

In-ear hodetelefoner: Kompakt konstruksjon, flott lyd.

De er små nok til å passe i omtrent alle slags lommer. Og de minsker avstanden mellom deg og lyden mer enn noe annet hodetelefon-design. Men for å høres virkelig gode ut trenger de en skikkelig tettsittende passform. Forskjellige størrelser på øreadaptere gjør susen så vel som ørekroker med bra design. Høykvalitets øreplugger i øret er det perfekte valget for reisende eller de på treningsstudioet.

Sennheiser tilbyr et bredt utvalg av modeller i øret: Fra moderne audiofile til vanntette sportsmodeller. Det er også Bluetooth eller ledningstilkoblede hodetelefoner med integrerte fjernkontroller - et ideellt valg når du ønsker å oppgradere smarttelefonen din lydmessig.

Servicelenker

Forhandlersøker

Finn en Sennheiser-forhandler nær deg med vår forhandlersøker.

Tilbehør

Leter du etter en reservedel eller tilbehør til dine hodetelefoner eller hodesett? Klikk her for å få din originale Sennheiser reservedel.

Kontaktsenter

Har du spørsmål om et av våre produkter? Vil du vite mer om Sennheiser? I Sennheisers kontaktsenter finner du raskt svarene du trenger.