Dante™-løsninger med Sennheiser

Nettverksløsninger for digital lyd. State-of-the-art kommunikasjonsevne.

Som en av verdens ledende produsenter av lydteknologi har Sennheiser gjennom mange tiår hatt som siktemål å levere lydløsninger som er up to date. Sennheisers beslutning om å benytte Dante™, verdens ledende standard for flerkanals lyd over IP, er en del av den stadig pågående innsatsen for å skape fremtidssikre produkter. Det Australia-baserte selskapet Audinate skapte Dante™ som en digital medienettverksteknologi med ned mot null latenstid og med synkronisering. Den er nå etablert som en svært viktig og foretrukket nettverksløsning for lyd for ledende AV-produsenter i hele verden.

New TeamConnect Ceiling 2 - Ceiling Microphone with Dante™

The new ceiling array microphone offers superior audio quality for voice and video conferences thanks to its automatic adaptive beamforming technology. It provides the greatest versatility and interoperability with support for Dante networks, including compatibility with Dante Domain Manager (DDM), and Power over Ethernet.

New TeamConnect Ceiling 2 - Ceiling Microphone with Dante™

Sennheisers digitale systemer, klargjort for Dante™

Med sine digitale trådløse mikrofonsystemer klargjort for Dante™ dekker Sennheiser en rekke behov hos våre kunder: SpeechLine Digital Wireless er en svært kostnadseffektiv løsning som er optimalisert for god taletydelighet. Digital 6000-serien står for digitale trådløse mikrofoner uten kompromisser, og toppmodellen Digital 9000 er mikrofonsystemet med ukomprimert trådløs lyd.

SpeechLine Digital Wireless - Dedikert til tale

Verdens første digitale trådløse mikrofonsystem laget spesielt for tale. Ingen forkunnskaper om lyd er nødvendig – den er allerede innebygd. Opplev hvor enkelt det kan være – med Sennheiser SpeechLine Digital trådløse mikrofoner. Dante™ SL DI 4 XLR forforsterker med fire innganger er det ideelle grensesnitt for trådløse mikrofonmottakere og for å utvide et Dante™-system med mik-/linje-innganger.

Les mer om SpeechLine Digital Wireless

SpeechLine Digital Wireless - Dedikert til tale

Digital 6000 - Uten kompromisser

Kompakt og kraftig: Digital 6000 er Sennheisers første digitale tokanals mottaker i én rackhøyde, og alle detaljer er konstruert for krevende flerkanals bruksområder. Mottakeren EM 6000 har en digital AES-3-utgang, en høykvalitets transformatorbalansert analog XLR-3-utgang og ¼"" (6,3 mm) jackutganger. Dante™-versjonen av mottakeren har en ekstra Amphenol RJ-45-kontakt for å integrere mottakeren i Dante™-nettverk.

Les mer om Digital 6000

Digital 9000 – Et trådløst mesterverk

Digital 9000-systemet er utviklet for de profesjonelle brukerne innenfor kringkastingsstudio, teater og liveforestillinger som ikke er villige til å kompromisse når det gjelder lyd. Systemets unike ukomprimerte digitale lydoverføring byr på en lyd helt uten sideeffekter og med stor dynamikk. Med Dante™-kortet EM 9046 DAN for EM 9046-mottakeren kan man integrere det trådløse mikrofonsystemet Digital 9000 i Dante™-nettverk.

Les mer om Digital 9000

evolution wireless G3 – Du vet at du kan

Serien evolution G3 er en profesjonell trådløs løsning for store scener og flerkanalsbruk. De tre G3-seriene ew 100, ew 300 og ew 500 vil innfri alle forventninger her – de er laget av proffer for proffer.

Les mer om evolution wireless G3

2000-/5000-serien – Din utfordring. Ditt valg.

Når det å fange inn livelyd er utfordringen, det være seg sportsbegivenheter, teaterproduksjoner eller annen form for live kringkasting, er de fleste lydteknikere og utleiefirmaer verden over enige om den samme løsningen: Sennheisers trådløse 2000-serie.

Les mer om 2000-serien

SpeechLine Wired – Fordi hvert ord teller

Mikrofonserien SpeechLine Wired er egner seg meget godt både til møter og presentasjoner. Den er utviklet spesielt for å håndtere talelyd, og med den er du garantert ypperlig taletydelighet.

Les mer om SpeechLine mikrofoner med kabel

Til presentasjoner og forelesninger

Til presentasjoner og forelesninger tilbyr Sennheiser to dedikerte kablede Dante™ mikrofonsett som begge er kompatible med SL DI 4 XLR fire inngangers Dante™ forforsterker. For eksempel kan du kople fire MAT 133 bordstativer til de fire mikrofoninngangene på SL DI 4 XLR som så overfører lydsignalet til ditt Dante™-nettverk via en enkelt RJ45 lydkabel.

For møter

Sennheiser tilbyr tre dedikerte kablede Dante™ mikrofonsett som alle er kompatible med SL DI 4 XLR fire inngangers Dante™ forforsterker, til bruk på møter. For eksempel kan du kople fire MEB 114-S boundary-mikrofoner til de fire mikrofoninngangene på SL DI 4 XLR som overfører lydsignalet til Dante™-nettverket ditt via en enkelt RJ45 lydkabel.

Sennheiser utvikler seg videre, med teknologi fra Audinate

En del av Sennheisers Global Alliances er samarbeidet med selskapet Audinate i Australia som skapte Dante™, verdens ledende digitale lydnettverksløsning når det gjelder livelyd, kringkasting og installasjoner.

Les mer om Sennheiser og Audinate Alliance

Newsletter subscription