evolution wireless D1

evolution wireless D1 kombinerer digital innovasjon med briljansen til evolution kapslene.

Next Gen teknologi. Et revolusjonerende system.

0 eller 1, på eller av – og dersom på, da virkelig på: evolution wireless D1 er et digitalt lydoverføringssystem som ikke inngår noen kompromisser når det kommer til pålitelighet, lydkvalitet eller brukervennlighet. ew D1 er nummer en for enhver konsert og live opptreden når du bare vil stole blindt på utstyret. Den kan kjøre inntil 15 utgangslinjer parallelt og uavhengig justere sensitiviteten til hver overføring. Resultatet: En mer dynamisk, avslappet presentasjon.

Ett trykk på knappen - og alt er perfekt justert

Digital trådløs overføring har aldri vært enklere: Trykk på knappen og du er på. På kun brøkdelen av et sekund lokaliserer systemet de beste frekvensene og synkroniserer inntil 15 ekstra overføringslenker. Og den automatiske kontrollen gjør at sensitiviteten til signalene dine forblir perfekt justerte. Lavere passasjer har nøyaktig samme klarhet som deler som blir plutselig høye noen sekund senere. Skal du noen gang ønske å ta kontroll selv, så kan ew D1 også konfigureres ved å bruke iOS appen.

Ett trykk på knappen - og alt er perfekt justert

Ingenting kommer mellom deg og musikken din

Med ew D1 er du uløselig forbundet, uansett omgivelser. Systemet vurderer dine radiokanaler 133 ganger i sekundet, og responderer raskere til endringer enn det tar lyden å nå øret ditt. ew D1 kan også forsterke overføringskraften for å gjøre signalet ditt det sterkeste i nærområdet i løpet av brøkdelen av et sekund. For sammenligning: Et blunk med øyet tar 20 ganger lengre tid. Samtidig sikrer aptX Live codec lyden din gjennom sofistikerte programvaremekanismer.

Ingenting kommer mellom deg og musikken din

Høres kjent ut

Hva gjør ew D1 lyden så spesiell? Du vil ikke en gang høre forskjellen sammenlignet med en kabelforbindelse. Vi presset aptX Live codec til grensene sine, helt til prøvetaking og oppløsning nådde CD kvalitet, på tross av - og spesielt - under de tøffeste omgivelsesbetingelser. Med det store utvalget av kapsler i evolution seriene, leverer ew D1 kondensator og dynamiske mikrofoner med en lyd som overgår standarden. Forresten kommer EQ og de-esser som standard med alle sett.

Høres kjent ut

Vokal-sett

Våre vokal-sett gir deg alt du trenger på scenen. Du kan velge mellom to kapsler som for lengst har bestått testen ved å opptre rundt om i verden. Cardioid responsen til e 835 gir trygg beskyttelse mot feedback når lydkilder på scenen for det meste er bak deg, eller når monitorene dine primært er foran deg. e 845 spesielt er vakkert tilpasset solo-vokal i høyere omgivelser.

Gå til 835-settet Gå til 845-settet

Vokal-sett

Kapsler

Du kan kombinere senderen med hvilken som helst kapsel fra evolution seriene - en løsning som er skreddersydd for stemmen din.

 • e 835 - Alt annet er bare standard
 • e 845 - Mer fokus. Mer til stedet
 • e 865 - Sensitiv for hver nyanse
 • e 935 - Overgår enhver stemme
 • e 945 - Tilstede hele veien til toppen
 • e 965 - Live lyd på høyeste nivå
Kapsler

Instrumentsett

Et mykt mellomspill eller et rocka riff: Perfekt justert sensitivitet, til og med ved bassfrekvenser så lave som 20Hz.

Mer om settet

Instrumentsett

Hodemikrofonsett

Hands-free for musikere – med superlativ brukerkomfort.

Mer om settet

Hodemikrofonsett

Lavalier sett

Diskret perfeksjon for presentasjoner, teater og andre plattformer og scener.

Mer om settet

Lavalier sett

Wireless System Remote (WSR) App

The WSR app converts your iOS device into a practical remote control for your digital wireless ew D1 and SpeechLine DW system.

Mer om WSR App

Wireless System Remote (WSR) App

Downloads

 • Media Control Protocols
  • Sennheiser Sound Control Protocol for ew D1 (580 KB) Download

 • Applikasjonsprogramvare
 • Bruksanvisning

Digital... eller analog?

Digital... eller analog?

evolution wireless g3 - perfekt for flerkanalsapplikasjoner på større scener. Og uslåelig, når kravene til in-ear monitoringskvalitet er høye. Mer

Newsletter subscription