CX 400BT True Wireless

Overlegen lyd. Skreddersydd til deg.

NOK 2,190.00
inkl. MVA
T3 Platinum Award award logo
Trusted Review award logo

Overlegen lyd. Skreddersydd til deg.
Dagene kan skifte, men din glede over den ypperlige lydkvaliteten vil være den samme. CX 400BT True Wireless benytter Sennheisers ledende lydteknologi som gir deg full kontroll over en helt spesiell lydopplevelse. Med passiv støykansellering, kontroller som intuitivt kan tilpasses, lang batteritid og et design laget for behagelig bruk hele dagen, er disse det ideelle, kompromissløse valget for folk som er virkelig opptatt av god lyd.

Bedre lyd. Bedre kontroll.
Enten du er i humør for en beroligende låt eller ønsker deg mer spennende beats, vil de skreddersydde driverne i den nye CX 400BT True Wireless levere hi-fi-lyd med dyp bass, naturlig mellomtone og en tydelig, detaljert diskant. Med en innebygd equalizer kan du nå dessuten tilpasse lytteopplevelsen og oppleve en fantastisk lydkvalitet, helt på dine egne premisser.
Still inn. Slå av.

Førsteklasses lyd. Hvilken som helst enhet.

Uansett om du foretrekker iOS eller Android, vil du alltid kunne glede deg over den enestående lydkvaliteten i CX 400BT True Wireless øreplugger. Med støtte for en rekke ulike koder, inkludert SBC, AAC og aptX, kan vi garantere førsteklasses lyd med hvilken som helst mobile enhet.

Førsteklasses lyd. Hvilken som helst enhet.

Når som helst. Hele tiden.

Gå ikke glipp av en eneste beat i løpet av dagen: 20 timers batteritid - 7 timer på én enkelt lading og ytterligere 13 timer med den lille, slanke og kompakte ladekassen. De nye øreproppene CX 400BT True Wireless er konstruert for at du skal kunne oppleve førsteklasses lyd uansett hvor du er.

Minimalistisk design. Stilig komfort.

Den nye CX 400BT True Wireless er laget for deg som liker å dukke ned i en lang spilleliste, en spennende lydbok eller en hyggelig telefonsamtale. Leveres i svart og hvitt og har et ergonomisk design skapt for komfortabel bruk hele dagen. Med adaptere i fire ulike størrelser vil disse øreproppene sitte perfekt i øret. Disse sørger også for ypperlig passiv støydemping og holder samtidig øreproppene på plass.

Minimalistisk design. Stilig komfort.


Customizable Touch Controls 

Built-in Equalizer

7mm dynamic driver

20 hour battery life


AVAILABILITY

Sennheiser Smart Control is a free app and compatible with most iOS and Android systems.
This app is available in 8 languages including German, English, French, Spanish, Russian, Korean, Japanese and Mandarin.

Android
Version 8.0 and up
Get it on Google PlayAndroid, Google Play and the Google Play logo are trademarks of Google LLC.
iOS
Version 13.0 and up
Download on the App StoreApple, the Apple logo and iPhone are trademarks of Apple Inc., registered in the U.S. and other countries and regions. App Store is a service mark of Apple Inc.

Hva er med i esken?

 • CX 400BT True Wireless ørepropper
 • Silikon øreadaptersett (XS, S, M, L)
 • Ladekasse
 • USB-C-kabel
 • Hurtigguide & sikkerhetsguide

Før du begynner …

 • Hva gjør CX 400BT True Wireless så unik?

  • Sennheiser CX 400BT True Wireless er lydspesialistens nyeste utgave av førsteklasses (True Wireless) Bluetooth ørepropper. De byr på ypperlig lydkvalitet, har optimal komfort og berøringskontroller som kan tilpasses, og med sitt ergonomiske design og batteri som varer hele dagen, gir de en best mulig lytteropplevelse.
   Sennheisers 7 mm dynamiske drivere er konstruert av lydeksperter. Det er disse som sørger for den ypperlige stereolyden i øreproppene, noe som plasserer dem i en egen klasse. I tillegg til driverteknologi av audiofil kvalitet sikres slike gode lydprestasjoner av en intern equalizer pluss nyeste Bluetooth 5.1-teknologi samt at modellen er kompatibel med AAC og aptX.

 • Hva er forskjellen mellom CX 400BT True Wireless og MOMENTUM True Wireless 2?

  • CX 400BT har mange av de samme fantastiske egenskapene som MOMENTUM True Wireless 2. Dette omfatter de samme 7 mm dynamiske driverne med innebygd equalizer, ergonomisk design, berøringskontroller som kan tilpasses, tilgang til telefonsamtaler og taleassistent samt støtte for SBC, AAC og aptX Bluetooth-kodeker. MOMENTUM True Wireless 2 har i tillegg forbedrede funksjoner som ANC & Transparent Hearing (gjennomsiktig lytting), smart pause, IPX4 sprutmotstand, håndverk kjent fra MOMENTUM og 28 timers brukstid for batteriet, mot 20 timer for CX 400BT True Wireless.

 • Har CX 400BT True Wireless samme ypperlige lydsignatur som MOMENTUM True Wireless 2?

  • Ja. Den nye CX 400BT True Wireless benytter samme akustiske system som MOMENTUM True Wireless 2. De dynamiske driverne på 7 mm som brukes av dette systemet, er konstruert av Sennheisers lydeksperter og sikrer ypperlig lydkvalitet.

 • Jeg jobber, pendler og reiser hele tiden. Er CX 400BT True Wireless et godt alternativ når man er på farten?

  • CX 400BT True Wireless er laget for å gi en best mulig lydopplevelse når som helst. CX 400BT True Wireless har en meget god passiv lydisolering som blokkerer støy fra omgivelsene, ergonomisk konstruksjon og batteri som varer hele dagen. Dette gjør dem perfekt til bruk når man er på farten. Med sin brukervennlighet vil de rett og slett utgjøre en daglig perfekt lydfølgesvenn!

 • Kan CX 400BT True Wireless blokkere støy fra omgivelsene via ANC (Active Noise Cancellation = aktiv støykansellering)?

  • Nei, CX 400BT True Wireless har ikke ANC, men de har en enestående passiv støyisolering som med sin ypperlige passform i øregangen blokkerer støy fra omgivelsene. For en True Wireless-modell med ANC, se MOMENTUM True Wireless 2 ørepropper.

 • Har CX 400BT True Wireless nyeste Bluetooth-teknologi?

  • Ja, CX 400BT True Wireless er Bluetooth 5.1-kompatibel (klasse 1). Dette sikrer en pålitelig og stabil Bluetooth-tilkopling. CX 400BT True Wireless har en egen håndtering av tilkopling via Bluetooth, det gjør det enkelt å veksle mellom ulike lydkilder.

 • Hvilke Bluetooth-kodeker støttes av CX 400BT True Wireless?

  • CX 400BT True Wireless støtter aktuelle Bluetooth-kodeker som f.eks. SBC, AAC og aptX. Avanserte lydkodeker (som AAC og aptX) leverer en hi-fi-lyd som gir den rike og kompromissløse lytteropplevelsen en Sennheiser-bruker forventer.

 • Hva er brukstiden for batteriet til øreproppene?

  • CX 400BT True Wireless har opptil 7 timer brukstid med en enkelt lading av øreproppene. Ved bruk av ladekassen kan øretelefonene lades mens du er på farten, for en brukstid på totalt 20 timer.

 • Hvordan lader jeg øreproppene og ladekassen?

  • Øreproppene lades automatisk når de er plassert i ladekassen. Selve kassen lades via en USB-C-kabel.
   CX 400BT True Wireless har ikke trådløs lading. Men med en brukstid på totalt 20 timer trenger man ikke å lade CX 400BT True Wireless spesielt ofte.

 • Kan den interne equalizeren (EQ) styres via appen som følger med?

  • Ja, Sennheisers app Smart Control har en meget intuitiv måte å konfigurere den interne equalizeren på. Når EQ-oppsettet er gjort, lagres alle EQ-parametere i øreproppene. På den måten vil den egentilpassede lyden være tilgjengelig med hvilken som helst musikkilde.

 • Kan berøringskontrollenes funksjon endres?

  • Betjeningen er helt intuitiv: Med berøringskontroller som kan tilpasses, kan man selv definere sin foretrukne måte å kontrollere lyden på, samt telefonsamtaler eller aktivering av en foretrukket stemmeassistent som Google Assistant eller Apple Siri.

   Venstre og høyre ørepropp kan ha forskjellige kontrolloppgaver og kan enkelt endres via Sennheiser Smart Control-appen.

   Selv om det er enkelt å foreta tilpasninger, er standard funksjoner for berøringskontroll et fint alternativ for de som ønsker å styre musikk, telefonsamtaler og stemmeassistanse.

 • Kan jeg bruke en enkelt ørepropp som en frittstående enhet?

  • CX 400BT True Wireless-øretelefoner leverer stereolyd via venstre og høyre ørepropp. Imidlertid kan man bruke den høyre øreproppen, som fungerer som 'master'-ørepropp, til å etablere forbindelse til den parede Bluetooth-enheten, som en frittstående enhet for telefonsamtaler og for tilgang til stemmeassistent.

 • Hvordan får jeg tilgang til taleassistenten?

  • Man kan aktivere den stemmeassisten man foretrekker, f.eks. Google Assistant eller Siri, med en enkel berøring på øreproppen. Valg av stemmeassistent avhenger av smarttelefonens konfigurasjon. Via Sennheisers app Smart Control kan man tilpasse denne kontrollen til å bruke en annen type berøring for valg av stemmeassistent, eller dersom man ønsker det, deaktivere tilgang til taleassistent.

 • Kan jeg samtidig kople til mer enn en Bluetooth-enhet (såkalt “Bluetooth Multipoint Connection”)?

  • Du kan pare CX 400BT True Wireless med opptil åtte forskjellige Bluetooth-enheter. CX 400BT True Wireless lagrer og husker disse sammenkoplingene. Du kan imidlertid bare være koplet til en enhet om gangen, for eksempel spille av musikk fra en Bluetooth-enhet.

   For å endre fra en Bluetooth-enhet til en annen kopler du den andre Bluetooth-enheten til ved å velge oppføringen CX 400BT True Wireless i Bluetooth-menyen ('CX 400BT TW').

   I Sennheisers app Smart Control får du oversikt over de parede Bluetooth-enhetene og kan administrere og velge Bluetooth-lydkilde.

 • Kan jeg bruke CX 400BT True Wireless uten Sennheisers app Smart Control?

  • Ja, du kan bruke CX 400BT True Wireless uten Sennheisers app Smart Control for musikklytting, telefonsamtaler og tilgang til stemmeassistent. Men Smart Control-appen vil forbedrer denne opplevelsen ved at du får flere ekstra valg for egne tilpasninger, som å justere EQ for lyden, tilpasse berøringskontrollene og velge talespråkspråk. Det er også via Smart Control-appen du kan motta nyeste fastvareoppdatering.

 • Kan batteriene skiftes ut?

  • Batteriene til øreproppene og ladekassen kan ikke skiftes ut.

 • Hvilke øreadaptere følger med i esken?

  • CX 400BT True Wireless leveres med fire størrelser silikon øreadaptere (XS, S, M, L) i esken. Det anbefales å bruke riktig øreadapterstørrelse slik at man får en perfekt forsegling i øregangen for en optimal lytteopplevelse.

   Hvis du ønsker å oppgradere CX 400BT True Wireless med øreadaptere i skum, anbefaler Sennheiser ComplyTM TrueGripTM Pro skumtupper. Besøk nettsiden ComplyTM for mer informasjon: https://www.complyfoam.com/

 • Hvor finner jeg mer informasjon om CX 400BT True Wireless?

  • Mer informasjon står i bruksanvisningen som finnes under "Nedlastinger" på produktsiden for CX 400BT True Wireless på Sennheisers nettsted.

Ved bruk …

 • Hva må jeg gjøre for å få en best mulig opplevelse når jeg har pakket opp min nye CX 400BT True Wireless?

  • · Vekk opp og lad øreproppene ved å plassere dem i ladekassen og kople til USB-C-kabelen. Eller, etter å ha plassert øreproppene i ladekassen, trykk inn knappen på baksiden av ladekassen i minst 3 sekunder.
   · Velg riktig øreadapter fra utvalget med fire størrelser (XS, S, M, L). Velg den størrelsen på øreadapteren som gir en skikkelig forsegling, for å få en best mulig lydopplevelse.
   · Vri øreproppene litt i øret for perfekt og sikker passform.
   · Par øreproppene med smarttelefonen. Bluetooth sammenkoplingsmodus (paring) aktiveres automatisk første gang du aktiverer øretelefonene. Alternativt kan du manuelt aktivere sammenkoplingsmodus ved å trykke på begge berøringskontrollene i minst 3 sekunder. Velg “CX 400BT TW” i Bluetooth-menyen på smarttelefonen.
   · En talemelding vil gi beskjed når sammenkoplingen er fullført.
   · Last ned Sennheisers app Smart Control fra din appbutikk for å tilpasse din opplevelse med CX 400BT True Wireless.
   · For mer informasjon og produktstøtte, se hurtigguiden som følger med eller finn bruksanvisningen på nettet, den kan lastes ned fra Sennheisers nettside.

 • Hva bør jeg sjekke eller justere for å sikre at lyden blir best mulig?

  • Med vår 7 mm audiofil-driver, intern equalizer og nyeste, høykvalitets Bluetooth-kodeker har vi laget CX 400BT True Wireless for å kunne by på en enestående god lydkvalitet.
   For å kunne oppleve denne lyden fullt ut er det imidlertid viktig å plassere øreproppene på riktig måte i øregangen og velge øreadaptere med best mulig passform. CX 400BT True Wireless leveres med øreadaptere i fire størrelser (XS, S, M, L) i esken. Hurtigguiden til CX 400BT True Wireless forklarer nøyaktig hvordan du kan vri øreproppene inn i ørene for å oppnå en perfekt forsegling i øregangen.
   Vær oppmerksom på at lyden kan ha blitt justert med EQ-funksjonen på Smart Control-appen. For å se om dette er tilfellet, kopler du til Smart Control-appen og sjekker equalizerinnstillingene for å få ønsket lydgjengivelse.

 • Hvilke innstillinger anbefales for å få 7 timer batteritid slik det er spesifisert?

  • Den spesifiserte batteritiden på 7 timer er bekreftet for musikklytting ved disse driftsbetingelsene:
   – CX 400BT True Wireless-øreproppene fulladet i minst 1,5 time
   – iPhone innenfor 1 meters avstand
   – Bluetooth AAC-kodek
   – Volum satt til 50 %
   – Ingen spesialtilpasset EQ

   Batteritiden kan variere under ulike driftsforhold.

 • Hvordan sjekker, mottar og installerer jeg fastvareoppdateringer?

  • Når du bruker Sennheiser-appen Smart Control, vil du motta et varsel når en ny fastvareversjon er tilgjengelig. Appen vil guide deg gjennom oppdateringsprosessen. Fastvareoppdateringen blir installert over nettet via den trådløse Bluetooth-tilkoplingen.
   I tillegg kan du se etter gjeldende utgivelsesstatus for fastvare i Smart Control-appens innstillinger.

 • Slår øreproppene seg automatisk av når de ikke er i bruk?

  • CX 400BT True Wireless har integrerte strømsparende funksjoner. Når øreproppene er frakoplet en Bluetooth-kilde og ikke er i bruk, slås de av automatisk etter 15 minutter.
   For å slå øretelefonene på igjen, trykk på begge berøringskontrollene i minst 2 sekunder.

 • Hvordan kan jeg aktivere aptX på Macen for å få best mulig lydkvalitet?

  • Avhengig av innstillingene bruker Macen din SBC Bluetooth-kodek som standard. For å finne ut hvilken kodek som er aktiv, kopler du CX 400BT True Wireless til Macen din og starter avspilling av musikk. Trykk og hold inne alternativtasten og klikk på menyikonet for Bluetooth og naviger til oppføringen CX 400BT True Wireless ('CX 400BT TW'). Der vil du se hvilken type kodek som for øyeblikket brukes.

   Hvis du ser SBC i stedet for aptX, vil MacOS la deg endre kodek via "Terminal"-appen. Åpne Terminal og kopier inn denne instruksjonen:
   sudo defaults write bluetoothaudiod "Enable AptX codec" -bool true
   Hvis du foretrekker å bruke AAC-kodeken, bytter du bare ut "aptx" med "aac" i instruksjonen ovenfor.

   Vær oppmerksom på at du må oppgi påloggingsdata for administrator for å endre disse innstillingene.

Hvis det oppstår et problem …

 • Hvordan kan jeg tilbakestille øreproppene?

  • Hvis øreproppenes funksjon er utsatt for forstyrrelser, må du foreta en tilbakestilling. Ved å sette begge øreproppene i ladekassen og deretter trykke på berøringskontrollene i minst 5 sekunder vil begge øreproppene tilbakestilles.

 • Hvordan kan jeg foreta en tilbakestilling til fabrikkinnstillingene?

  • Hvis øreproppenes funksjon har blitt forstyrret og en myk tilbakestilling ikke løser problemet, tilbakestiller du øreproppene til fabrikkinnstillingene. Dette sletter i tillegg til andre innstillinger samtlige sammenkoplingsinnstillinger."
   Du kan tilbakestille øreproppene til fabrikkinnstillingene ved å bruke Smart Control-appen i innstillingsmenyen.

 • Hva skal jeg sjekke dersom øreproppene er koplet til Bluetooth, men det likevel ikke strømmes musikk til øreproppene?

  • CX 400BT True Wireless støtter to ulike Bluetooth-tilkoplinger: Bluetooth-lyd for alle lydtilkoplinger og Bluetooth LE for tilkopling med Sennheisers app Smart Control.
   Hvis smarttelefonens Bluetooth-meny viser en aktiv forbindelse til “CX 400BT TW”, og du ikke hører noen lyd i øreproppene, mens det fortsatt spilles av lyd på smarttelefonen, kan det hende du bare har opprettet kontakt med Smart Control-appen.
   I så tilfelle er følgende trinn påkrevd for å opprette en fullstendig Bluetooth-tilkopling:
   – Sett begge øreproppene i ladekassen
   – Gå inn i Bluetooth-menyen på smarttelefonen
   – Slett/fjern paring av alle oppføringer med “CX 400BT TW” (og “LE- CX 400BT TW” hvis tilgjengelig) i listen over parede enheter
   – Slå av Bluetooth på smarttelefonen og aktiver Bluetooth igjen
   (Alternativt: Start smarttelefonen på nytt)
   – Ta begge øreproppene ut av ladekassen
   – Gå manuelt inn i paringsmodus ved å trykke på begge berøringskontrollene på begge øreproppene i minst 3 sekunder
   (Paringsmodus indikeres med vekslende blå og rød LED-indikator på øreproppene)
   – Gå inn på Bluetooth-menyen på smarttelefonen og velg “CX 400BT TW”
   – CX 400BT True Wireless vil nå pares og tilkoples med Bluetooth lyd
   Det anbefales å først etablere Bluetooth-lydforbindelsen før du kopler til Sennheiser Smart Control-appen. Dette hindrer eventuelle problemer med enkelte smarttelefoner.

 • Hva skal jeg sjekke dersom jeg ikke hører noe når jeg bruker øreproppene?

  • Forsikre deg om at øreproppene er ladet og koplet til Bluetooth-enheten. Sjekk at Bluetooth-innstillingene på den tilkoplede enheten din har medie- og anropstilkopling aktivert. Den venstre øreproppen kan bare brukes når den høyre øreproppen også brukes, da høyre ørepropp styrer overføring via Bluetooth. Forsikre deg om at øreproppene er satt riktig inn i ørene. Øk volumet på Bluetooth-enheten og på øreproppene ved å trykke på høyre ørepropps berøringskontroll til du hører talemeldingen “Maks volum”.

 • Hva skal jeg sjekke dersom jeg ikke kan pare øreproppene med Bluetooth-enheten?

  • Hvis Bluetooth-paring ikke fungerer, fortsett i følgende rekkefølge:
   – Lad CX 400BT True Wireless i minst 1,5 timer for å sikre at den er fulladet. Ladelampen blinker gult for å indikere lading og endres til konstant grønt for å vise at den er fulladet.
   – Ta øreproppene ut av ladekassen.
   – Berør og hold samtidig inne høyre og venstre berøringskontroll i 3 sekunder for å starte paringsmodus. Lysdioden til høyre ørepropp vil blinke rødt og blått.
   – Start søk etter Bluetooth-enheter på smarttelefonen og velg “CX 400BT TW”.
   – Angi om nødvendig standard PIN-kode “0000” på smarttelefonen.
   Hvis Bluetooth-sammenkoplingen fortsatt ikke fungerer etter stegene ovenfor, tilbakestiller du øreproppene (se “Hvordan kan jeg tilbakestille øreproppene?”).

 • Hva skal jeg sjekke dersom lysdiodene på en av øreproppene mine veksler mellom grønt og rødt?

  • Som standard er venstre og høyre ørepropp paret med hverandre og koples automatisk opp etter at de er slått på. Hvis LED-indikatoren veksler mellom grønt og rødt, er ikke denne øreproppen sammenkoplet, dvs. venstre og høyre ørepropp er ikke koplet til hverandre.
   Gå i så tilfelle gjennom følgende steg for å pare begge øreproppene:
   – Deaktiver Bluetooth i smarttelefoninnstillingene for å kople fra CX 400BT True Wireless.
   – Hold begge berøringskontrollene inne i minst 10 sekunder for å gå inn i peer paringsmodus for begge øreproppene. (Paringsmodus indikeres med vekslende blinking av grønn og rød LED-indikator på begge øreproppene.)
   – Øreproppene blir nå paret med hverandre, dette kan ta noen sekunder.
   – Vellykket peer-paring indikeres av 3 x blå blinkende lysdioder

 • Er det noen spesiell grunn til at øreproppene ikke kan lades som vanlig?

  • Forsikre deg om at ladekontaktene til øreproppene og ladekassen er rene. Hvis det fortsatt ikke er mulig å lade, utfør en tilbakestilling samt tilbakestilling til fabrikkinnstillingene for øreproppene.

 • Hvordan kan jeg justere øreproppene til et behagelig volum eller få dem til å spille høyere?

  • For enkelte Android smarttelefoner finnes det en separat volumkontroll for Bluetooth hodesett og Android smarttelefon. Sørg for at begge volumkontrollene er satt til maks. For å øke volumet trykk og hold berøringskontrollen til høyre ørepropp til du hører talemeldingen "Maks volum". Still deretter inn smarttelefonens volum til maksimalt volum.
   På smarttelefoner med "absolutt volumkontroll" som for eksempel Apple iPhone er det bare én volumkontroll, slik at du enten kan bruke volumkontrollen på smarttelefonen eller den på CX 400BT True Wireless. Enkelte smarttelefoner har ikke "absolutt volumkontroll" som standard, men kan aktiveres i alternativer fra utviklere.
   Videre kan det hende at du ikke kan oppnå fullt volum fra CX 400BT True Wireless fordi øretelefonene ikke sitter slik de skal. Bruk øreadaptere av passende størrelse, slik at de sitter godt i øregangen og forsegler øret helt. For å oppnå best resultat, følg hurtigveiledningen for hvordan du best kan plassere øreproppene i ørene.

 • I løpet av OTA fastvareoppdatering oppsto det en feil?

  • Hvis du opplever problemer under OTA fastvareoppdatering av CX 400BT True Wireless, kan du følge følgende steg:
   – Sett begge øreproppene i ladekassen i minst 10 sekunder
   – Ta øreproppene ut av ladekassen og kople dem til Sennheiser Smart Control-appen på nytt
   – Gjenta OTA fastvareoppdateringen, eller følg instruksjonene som gis i appen

 • Hvorfor ser jeg bare ett batterinivå for begge øreproppene i Sennheiser Smart Control-appen?

  • Batterinivåindikatoren viser alltid gjenværende batteritid på den siden av øreproppene som har minst strøm.
   Eksempler:
   – Hvis venstre ørepropp har 50 % batterinivå og høyre ørepropp har 80 % batterinivå, vises det 50 % batterinivå.
   – Hvis venstre ørepropp har 90 % batterinivå og høyre ørepropp har 20 % batterinivå, vises det 20 % batterinivå.
   – Hvis bare høyre ørepropp er i bruk, og venstre ørepropp er igjen i ladekassen, vises batterinivået på høyre ørepropp.

 • Når jeg ser på video eller driver med gaming på enheten min, er det en anbefalt måte å sikre at lyd og det visuelle er synkronisert?

  • Perfekt synkronisering av lyd og bilde er avhengig av hvilken Bluetooth-teknologi som brukes av din Bluetooth-enhet. For best resultat sørg for at du bruker en Bluetooth-enhet som støtter (Audio Video Distribution Transport Protocol (AVDTP) 1.3 eller høyere. Avhengig av Bluetooth-enheten eller mobilappen kan opplevelsen av synkronisering av lyd og video variere. Det anbefales alltid å bruke nyeste programvare for Bluetooth-enheten og mobilappene.

 • Hvordan kan jeg sørge for best mulig passform for øreproppene?

  • Det er alltid fornuftig å teste de medfølgende øreadapterne for å finne den størrelsen som passer deg best og som gir best lydkvalitet. I emballasjen til CX 400BT True Wireless er det øreadaptere i fire ulike størrelser (XS, S, M, L). Forsøk også å vri øreproppene i øret som beskrevet i hurtigguiden, til du finner en behagelig posisjon.

 • Hvorfor er det viktig å holde seg innenfor enhetens rekkevidde for å hindre at lyden faller ut?

  • Sørg for at øreproppene er innenfor overføringsområdet for Bluetooth-enheten. Siden høyre ørepropp etablerer forbindelsen til smarttelefonen, kan overføringen være mer pålitelig når Bluetooth-enheten er plassert på høyre side av kroppen.

 • Hva bør jeg vurdere å gjøre hvis jeg har problemer med å kople smarttelefonen til Smart Control-appen?

  • Noen svært få smarttelefonmodeller kan ha problemer med å kople Smart Control-appen til CX 400BT True Wireless. Framtidige app- og fastvareoppdateringer vil ha forbedringer når det gjelder slike mulige begrensninger.
   Du kan prøve å slå av og på Bluetooth-funksjonen på smarttelefonen for å tilbakestille Bluetooth-modulen eller starte smarttelefonen på nytt.
   Du kan også prøve dette: Gå til smarttelefonens sikkerhets- og posisjonsinnstillinger, og slå “bruk sted” av og på igjen, selv om lokasjonstjenesten allerede er slått på. Dette fordi enkelte Android-modeller krever at lokasjonstjenesten aktiveres når du bruker Bluetooth Low Energy-tilkopling, også når posisjonsinformasjonen ikke brukes. Sennheiser verken bruker eller lagrer brukerens stedsinformasjon for andre formål.
   Du kan også utføre tilbakestilling til fabrikkinnstillingene på CX 400BT True Wireless. Kople fra CX 400BT True Wireless etter tilbakestilling til fabrikkinnstillingene, dvs. fjern oppføringen CX 400BT TW (og LE-CX 400BT TW dersom den er tilgjengelig) i Bluetooth-innstillingene på smarttelefonen, og utfør paring av CX 400BT True Wireless på nytt.

 • Hva gjør jeg for at stemmen klart og tydelig skal plukkes opp under telefonsamtaler?

  • Hvis du opplever at stemmen din ikke høres tydelig av den andre i en telefonsamtale, kan det være lurt å sjekke dette: Sørg for at øreproppene under telefonsamtaler er satt riktig inn i øregangene, og roter dem deretter litt. Roter helst øreproppen slik at det blir korrekt stråleformingsvinkel for å plukke opp stemmer (dvs. begge mikrofoner på linje med munnen). Sjekk også at mikrofonåpningen ikke blokkeres av øret.
   I tillegg kan vind enkelte ganger påvirke kvaliteten på telefonsamtalen.

 • Hvilke reservedeler kan leveres til CX 400BT True Wireless?

  • Følgende reservedeler og tilbehør til CX 400BT True Wireless kan leveres:
   For den svarte varianten av CX 400BT True Wireless (CX400TW1 svart):
   · Venstre ørepropp (CX400TW1 L svart): Bestillingsnr. 508904
   · Høyre ørepropp (CX400TW1 R svart): Bestillingsnr. 508902
   · Ladekasse (CX400TW1 C svart) : Bestillingsnr. 508906

   For den hvite varianten av CX 400BT True Wireless (CX400TW1 hvit):
   · Venstre ørepropp (CX400TW1 L hvit): Bestillingsnr. 508905
   · Høyre ørepropp (CX400TW1 R hvit): Bestillingsnr. 508903
   · Ladekasse (CX400TW1 C hvit): Bestillingsnr. 508907

   Erstatning for silikon øreadaptere kan bare leveres i svart (passer til CX 400BT True Wireless fargevarianter):
   · Sett med 10 øreadaptere (størrelse XS): Bestillingsnr. 508603
   · Sett med 10 øreadaptere (størrelse S) : Bestillingsnr. 508604
   · Sett med 10 øreadaptere (størrelse M): Bestillingsnr. 508605
   · Sett med 10 øreadaptere (størrelse L) : Bestillingsnr. 508606
   Mer informasjon om tilbehør og reservedeler finner du på Sennheisers produktside for CX 400BT True Wireless i avsnittet "Relaterte produkter - Tilbehør".

 • Hvordan kontakter jeg Sennheisers serviceavdeling?

Technical Data

 • Dimensjoner
  59 x 33,8 x 42,3 mm (ørepropper og ladekasse)
 • Vekt
  49 g (både ørepropper og ladekasse) 6 g (en ørepropp) 37 g (ladekasse)
 • Package dimensions
  (L x B x H) 170 x 115 x 47 mm
 • Total harmonisk forvrengning (THD)
  < 0,08 % (1 kHz / 94 dB)
 • USB Standard
  USB-C
 • Warranty
  2 år
 • Frekvensrespons (mikrofon)
  100 Hz til 10 kHz
 • Bluetooth Version
  Bluetooth 5.1-kompatibel
 • Støttede profiler
  A2DP, AVRCP, HSP, HFP
 • Frekvensrespons
  5 - 21,000 Hz
 • Ørekopling
  In-ear, lukket akustisk system
 • Ladetid
  1,5 time for full lading / 10 minutter for 1 times spilletid
 • Strømtilførsel
  5 V⎓ 600 mA maks
 • Batterispesifikasjon
  Innebygde litium-ion polymer oppladbare batterier
 • Codecs
  SBC, AAC, aptX™
 • Batteritid
  Opptil 7 timer musikkavspillingstid med ørepropper Opptil 20 timer musikkavspillingstid med ladekasse
 • App support
  Sennheiser app Smart Control for iOS™ og Android™
 • Speaker type
  Sennheiser 7 mm dynamisk driver

Nedlastinger

 • Safety instructions and regulatory information
  • Compliance Information CX 400BT True Wireless (830 KB) Download

  • Safety Guide CX 400BT True Wireless (7.2 MB) Download

 • Hurtigguider
  • Quick Guide CX 400BT True Wireless (850 KB) Download

 • Links to FAQ pages
 • Bruksanvisning
  • Instruction manual CX 400BT True Wireless (5.7 MB) Download

  • Online instruction manual CX 400BT True Wireless Download

 • EU samsvarserklæring
 • Transport information for Lithium-Ion batteries
  • Transport information for Lithium-Ion batteries (570 KB) Download

   Revision Date: 2020-02-09 Revision Number: 1.0

CX True Wireless

 • TrueResponse Transducer & Built-in Equalizer
 • 27 Hour Battery Life
 • Customizable Touch Control
 • AAC, aptX, SBC Codec Support
 • Ergonomic Design
 • Passive Noise Cancellation
 • Bass Boost
 • IPX4

MOMENTUM True Wireless 2

– 7 mm dynamisk driver og innebygd equalizer
– 28 timer batteritid
– Berøringskontroll som kan tilpasses
– Støtte for AAC-, aptX- og SBC-kodeker
– Ergonomisk design
– Aktiv støykansellering
– Transparent Hearing (gjennomsiktig lytting)
– Smart pause