Sennheisers bedriftsløsninger

Vi åpner nye dører for dagens bedriftskommunikasjon

Vi tilbyr banebrytende digital lydteknologi for IT- og AV-administratorer og medarbeidere i bedriftsmiljøer.

Bedriftsverdenen er i stor endring, særlig når det gjelder digital kommunikasjon mellom mennesker. I dag samles kolleger fra hele verden på nettmøter, og både ansatte og eksterne prosjektdeltakere deltar i møtet ved hjelp av videokonferansesystemer og -verktøy. Det handler om berøringsfri lyd og digital trådløs teknologi. Dette skaper nye utfordringer, men også nye behov og krav. Og det skaper i sin tur nye løsninger.

Visjonen vår er å støtte deg som en erfaren leverandør av lydgrensesnitt, slik at vi kan ta hand om utfordringene sammen. Derfor utvikler vi løsninger, produkter og systemer for konferanser, møter og mikrofonløsninger som gir mer enn bare lydoverføring. De er brukervennlige, kan betjenes digitalt og gir deg en autentisk kommunikasjonsopplevelse.

Sterkere sammen – Sennheiser og våre partnere

Vårt globale partnernettverk viser hvor godt Sennheiser-produkter fungerer sammen med andre løsninger, og hvordan de kan integreres sømløst med eksisterende lydsystemer. Disse selskapene har satt sin lit til oss:

Sennheisers produkter er «klare for IT» – les mer om dem!

Talk

TeamConnect Ceiling 2

Med den unike, patenterte automatiske stråleformingsteknologien vil budskapet ditt klart og tydelig overføres til eksterne møtedeltakere, fra ethvert sted i møterommet.

Talk

Speechline Digital Wireless

Serien SpeechLine Digital Wireless leverer pålitelige og svært fleksible løsninger spesielt tilpasset for utdanningsinstitusjoner.

Control

Sennheiser Control Cockpit

Digitaliser din arbeidsflyt med håndtering av AV-utstyr.
Digitale arbeidsflyter for daglig virksomhet uten feil.
Gratis og enkel å bruke.

Talk

evolution wireless G4

Mikrofonserien evolution wireless har etablert seg som industristandard i hele verden. Med ew 300 G4 setter Sennheiser igjen nye standarder med enda større fleksibilitet og optimalisert støtte for digitale arbeidsflyter.

Listen

MobileConnect

Lyttestøtte på din egen smarttelefon. MobileConnect strømmer høykvalitets lydinnhold live via Wi-Fi, rett til smarttelefonen.

Nedlastinger

Nyheter

bloggen vår finner du mer informasjon, og du kan lese mer om enkeltprodukter.

Follow us on Social Media

Kontakt oss