Audiofil-hodetelefoner

Den virkelige kunsten ved hi-end lydkomponenter er å ikke legge noe til og heller ikke fjerne noe fra det opprinnelige signalet. For alle som vil unngå at noe kommer mellom dem og musikken, har vi hos Sennheiser designet en fantastisk serie med hodetelefoner som nærmest ikke er der - så du vil bli glad for at de likevel er det.

Hi-fi hodetelefoner som kun aksepterer en referanse: originalen.

Sennheisers audiofilhodetelefoner er først og fremst forpliktet på én ting: musikalsk nøyaktighet. La den lave vekten og komfortable passformen geleide deg inn i den ekstraordinært gode lyden. Kople til en av våre spesialforsterkere, som er laget med den beste teknologi og de fineste materialer, for å kunne produsere en signalstyrke som passer til dine Sennheiser audiofile hodetelefoner. Disse hodetelefonene kanaliserer lyden inn i øret på en helt spesiell måte, noe som gjør at du vil føle deg helt omsluttet av lyd.

Dette kan tilskrives Sennheisers lidenskap for det perfekte og mer enn 70 års konstruksjon av førsteklasses lydenheter.

Servicelenker

Forhandlersøker

Finn en Sennheiser-forhandler nær deg med vår forhandlersøker.

Tilbehør

Leter du etter en reservedel eller tilbehør til dine hodetelefoner eller hodesett? Klikk her for å få din originale Sennheiser reservedel.

Kontaktsenter

Har du spørsmål om et av våre produkter? Vil du vite mer om Sennheiser? I Sennheisers kontaktsenter finner du raskt svarene du trenger.