Vår visjon

Hos Sennheiser er det kunden som står i sentrum for alt vi gjør: Vi vet at for at du virkelig skal kunne glede deg over lydopplevelsen, må du først og fremst kunne stole på utstyret. Det er derfor vi lager lydprodukter som er til å stole på - på scenen, når du hører på musikk og ved konferanser og møter. Ved å designe lyd som folk ikke bare kan høre, men også føle, går vi lenger enn til produktets pålitelighet, for å oppfylle vår visjon: å forme lydens framtid ved å skape unike lydopplevelser for kundene.

Intens vitenskap

Ekte lydentusiaster

Vi skaper følelsesmessig påvirkning gjennom teknisk innovasjon. For å gjøre dette pusher vi hele tiden grensene for hva som er mulig, og vi står aldri stille. Vi setter ideer ut i livet, og gjør ideene om til banebrytende produkter for våre kunder.

Ekte lydentusiaster

Intens lyd

Tar deg inn i nye dimensjoner

Etter hvert som teknologien har utviklet seg, har vår evne til å omdefinere hva som er perfekt lyd, fortsatt å sette standarden. Med vårt 3D lydprogram, AMBEO, har vi revolusjonert vi måten lyd kan oppleves på: Ved å gjøre lyd og rom til ett skaper vi en lyd som er helt omsluttende, og som tar lytteren inn i helt nye lydverdener.

Finn ut mer om AMBEO.

Tar deg inn i nye dimensjoner

Intense følelser

Lydopplevelser du aldri vil glemme

Vi tror på de krefter som finnes innenfor lyd. Den kan fullstendig endre måten vi oppfatter et øyeblikk, en film, en konsert eller en favorittlåt på. Opplev en lyd med uovertruffen intensitet og følelse.

Lydopplevelser du aldri vil glemme

AMBEO

AMBEO

"Once you take the step to full immersion, coming back is impossible."
Simon Rhodes
Mer