Vårt selskap

Nye lyttedimensjoner, imponerende lydopplevelser og øyeblikk som vil gi deg gåsehud - lydverdenen kan gi deg alt dette: Hos Sennheiser prøver vi å være fremst i å skape slike opplevelser hver eneste dag. Fra selskapet startet opp for 75 år siden, er vi blitt en av verdens ledende produsenter av hodetelefoner, høyttalere, mikrofoner og trådløse overføringssystemer.

Vår visjon

Å forme lydens framtid

Å forme lydens framtid og skape unike lydopplevelser for kundene - det er dette målet som forener Sennheisers ansatte og partnere over hele verden.

Lær mer
Å forme lydens framtid

Fakta & tall

Nøkkeltallene bak lyden

To divisjoner, 21 datterselskaper og rundt 2800 ansatte – sammen skaper vi den fine Sennheiser-lyden.

Lær mer
Nøkkeltallene bak lyden

Vår historie

75 år med oppstartmentalitet

Når vi fyller 75 år i 2020, gleder vi oss til å feire dette og se tilbake på vår historie, med ideer, innovasjon, utfordrende prosjekter og det vi har oppnådd.

Lær mer
75 år med oppstartmentalitet

Vår kultur

Vi er ett mannskap

Som et internasjonalt team verdsetter vi at vi er ulike, og at vi alle har unike egenskaper, men det er en ting vi alle deler: lidenskapen for lyd. Denne lidenskapen danner grunnlaget for vår bedriftskultur, og det er den som definerer vårt daglige arbeidsliv sammen med våre kolleger, partnere og kunder.

Lær mer
Vi er ett mannskap

Sennheiser internasjonalt

Et globalt selskap med lokal touch

Med mer enn 21 datterselskaper, fire sentre for forskning og utvikling, fire heleide produksjonssteder og nesten halvparten av kollegene ansatt i utlandet vil du finne oss over hele verden.

Lær mer
Et globalt selskap med lokal touch

Vi bryr oss om hvordan vi påvirker verden

Vi bryr oss

Hovedkontoret vårt ligger i Wennebostel i Tyskland der Sennheiser ble grunnlagt, og vi har ikke glemt våre røtter: Vi er opptatt av vår påvirkning på kloden og tar ansvar for vår rolle som et ledende selskap innenfor lydindustrien.

Lær mer
Vi bryr oss