Bli kjent med oss

Hos Sennheiser sikter vi mot å forme lydens framtid, ved å skape unike lydopplevelser for kundene våre. Som en familiedrevet virksomhet i tredje generasjon er vi like stolte av vår historie og det vi har oppnådd innenfor lydverdenen, som av vår ambisjon om å forme denne lydverdenens framtid. Finn ut mer om hva som driver oss, hvordan det er å jobbe med oss, og oppdag de siste nyhetene våre.

Vårt selskap

Sennheiser er så mye mer enn den ypperlige lyden vi er kjent for. Lær mer om vårt selskap og om den helt spesielle lidenskapen som driver...

Vårt selskap

Medierom

Er du journalist, en påvirker eller bare nysgjerrig på de siste nyhetene? Medierommet vårt vil gi deg de nyeste historiene og de siste...

Medierom

Årsrapport

Årsrapport

Utforsk Sennheisers siste årsresultater.
Mer

Besøk oss på hovedkontoret vårt

Besøk oss på hovedkontoret vårt

Du er alltid velkommen til å besøke hovedkontoret vårt, hvis du ønsker det. I vår Flagship Store byr vi på ulike lytteopplevelser - for eksempel kan du prøvelytte den legendariske HE 1 – samt få råd om og innsikt i våre produkter. Du kan også bestille en fabrikkomvisning for å oppleve vår historie og vår innovative spirit.
Mer

Produktopplæring

Ønsker du å utdype dine kunnskaper om alle slags lydrelaterte ting? Enten du har lyd som yrke, lidenskap eller hobby, på SoundAcademy er vi opptatt av å dele vår ekspertise med deg! Finn ut mer om de ideelle service- og produktopplæringsmulighetene vi har, tilpasset dine behov.

Lær mer