Karriereutvikling

Motivaatiosi on tulevaisuutemme.

Niin yksinkertaista se on! Siksi meille on niin tärkeää, että tunnet olevasi Sennheiserilla kuin kotonasi. Saat meiltä tuen ja kannustuksen, joita tarvitset laajentaaksesi tietojasi ja parantaaksesi kykyäsi kehittyä ihmisenä.
Jokaisella on tilaisuus vaikuttaa huomattavasti.

Alle har muligheten til å utgjøre en forskjell.

Henkilökohtainen kasvu, ammatillinen kehittyminen ja urasuunnittelu kulkevat Sennheiserilla käsi kädessä. Kansainvälisen yhtiömme Sound Academy tarjoaa runsaasti erilaisia ammatti- ja jatkokoulutusmahdollisuuksia. Henkilökohtaisten uraneuvontapalvelujemme avulla voit kehittää ja ylläpitää tarvitsemiasi taitoja. Järjestämme yksilöllisiä kehitysohjelmia työntekijöille, joilla on suuri potentiaali. Matala hierarkiamme, yritysrakenteemme ja -kulttuurimme takaavat, että saat jatkuvasti uutta motivaatiota ja opit uutta. Henkilökuntamme ja johtajamme tekevät tiivistä yhteistyötä kaikilla tasoilla, ja he kohtaavat toisiaan useissa eri paikoissa. Sennheiser tarjoaa erinomaisen ympäristön, jossa pääset osallistumaan ja jättämään jalanjälkesi sekä saat vastuuta ja tunnustusta saavutuksistasi.
Kommunikaatiota ja pohdiskelua, palautetta ja tasapainoa.

Kommunikasjon og refleksjon, tilbakemeldinger og balanse.

Yrityskulttuurillemme ovat tyypillisiä lämmin ja avoin työilmapiiri, molemminpuolinen kunnioitus, lukuisat uramahdollisuudet sekä avoin kommunikointi. Olemme vakuuttuneita siitä, että ihmiset kehittyvät ja menestyvät parhaiten, kun he saavat säännöllisesti palautetta ja pohtivat tekemisiään. Siksi henkilökuntamme ja johtajamme ympäri maailmaa käyttävät aikaa rakentavaan palautteeseen, säännölliseen arviointiin ja yhteiseen pohdintaan — ja hyödyt ovat ilmeisiä. Uskomme myös hyvän työn ja muun elämän välisen tasapainon positiivisiin vaikutuksiin pitkällä aikavälillä. Tiedämme, miten tärkeää on tarjota työntekijöillemme tukea, jota he saattavat tarvita tietyissä elämänsä vaiheissa, esimerkiksi vanhempainloman aikana. Motivaatiomme tähän kaikkeen on päivänselvä: me yksinkertaisesti haluamme, että työntekijämme ovat onnellisia.