Høres bra ut. Karriere hos Sennheiser.

Perfekt tone, spennende lyd, en fremragende akustisk opplevelse, førsteklasses Sennheiser teknologi: Dette er oppnådd via de rundt 2500 ansatte over hele verden – alt knyttet sammen av et felles formål som kan oppsummeres i bare tre ord: lidenskap for lyd.

Tre ord, ett løfte.

Fordi alle hos Sennheiser lever med og elsker førsteklasses lyd, vil vi at alle kundene våre skal kunne gjøre det samme. Vi ønsker også å oppfylle vårt løfte om å levere førsteklasses kvalitet, lidenskap og innovasjon hver eneste dag. Dette gjelder like mye musikkelskende enkeltkunder som ledende profesjonelle kunder rundt om i verden – disse som har gitt oss et langvarig rykte for perfeksjon.

For å oppnå dette tilbyr Sennheiser-team rundt om i verden langt mer enn bare nyskapende, banebrytende teknologi. Våre dedikerte ansatte kjenner sine kunder, forstår deres ønsker og behov, og gir dem omfattende, lokal støtte. De runder av de teknisk eksepsjonelle løsningene med en lang rekke tjenester som de leverer med både personlig engasjement og høyest mulig kvalitet.

Tråkker opp nye stier – sammen.

Tett integrasjon og konstruktivt samspill mellom våre team – fra forskning og utvikling og produksjon til markedsføring, salg og mange andre avdelinger – danner grunnlaget for den typiske serviceporteføljen hos Sennheiser. Intensivt samarbeid og kontinuerlig utvikling av moderne former for samarbeid gjør oss i stand til å fullføre alle steg i våre arbeidsprosesser og innpode en varig lagånd i alle deler av vår virksomhet.

Mer solidaritet innenfor selskapet betyr større merkevareanerkjennelse i verden utenfor: Internasjonale, tverrfaglige prosjektgrupper bidrar til å styrke merkevaren Sennheiser, over hele verden. Dette ville ikke vært mulig uten et sterkt team. Våre omfattende opplærings- og videreutdanningsmuligheter gjør at alle våre ansatte kan få utvide sin horisont på et faglig og personlig nivå og aktivt forme sin karriere hos Sennheiser.

Høres det bra ut? Hvorfor ikke finne ut mer om Sennheiser? Det er fint å ha deg her.