Sennheiser Sound Academy

The Sennheiser Sound Academy tilbyr deg skreddersydde læringssystemer og ekspertkunnskap på internasjonalt nivå. Vi er et selskap for profesjonelle lydløsninger med lang historie, og kan derfor utdype dine kunnskaper om nye produkter eller servicespørsmål, også selv om du allerede er profesjonell innenfor ditt felt.

The Sound Academy fungerer dessuten som en kunnskapsmultiplikator i gruppen og bringer Sennheiser-samfunnet sammen for å dele beste praksis.

The Sound Academys struktur er modulær: Hvis du er ekspert, plukker du ut og velger de riktige ekspertmodulene for å forbedre din knowhow ytterligere og kanskje bare innenfor bestemte områder. Og hvis du er en nykommer i dette med lydteknologi, har vi de riktige læringselementene for å komme i gang.

For å støtte din læringskurve og holde oppmerksomheten din levende kombinerer vi dessuten ulike læringsformer: Du kan for eksempel studere e-læringsmodulen på vårt nyeste produkt på nettet; neste måned kan du diskutere produktfunksjoner i klasseromstrening sammen med medstudenter og lærer.

The Sound Academy er det eneste kontaktpunktet du trenger for å bestille alle Sennheisers produkt- og service-treninger.

The Sennheiser Sound Academy tilbyr deg skreddersydde læringssystemer og ekspertkunnskap på internasjonalt nivå.

Kontakt
Sonja Lehmberg, opplæringskoordinator
Telefon +49 (5130) 600 - 9579
E-post: [email protected]

Vi ser fram til å høre fra deg!

Ditt Sennheiser Sound Academy-team
Les mer om Sennheiser Sound Academy