Digital 9000

Det trådløse mesterverket.

Digital 9000 systemet har blitt utviklet for alle profesjonelle brukere i kringkastningsstudioer, teatre og live forestillinger, uten å inngå kompromiss når det gjelder lyden. Den unike, ukomprimerte digitale lydoverføringen tilbyr gjenstandsfri lyd med flott dynamikk.

Bruk av ekstremt dype filtre gir et svært nært oppsett av de respektive radiofrekvensene innen det tilgjengelige frekvensområdet, uten å risikere forstyrrelser. Med den intuitive håndteringen og den omfattende funksjonslisten, inkl. f.eks. 12 forskjellige mikrofonhoder å velge mellom, Sennheiser Digital 9000 systemet leverer ikke bare en unik lydkvalitet, men det lar også profesjonelle brukere erfare en helt ny fleksibilitet.

Sikkert mottak: Nå og i fremtiden

Med sin utmerkede intermodulasjonssikkerhet, tillater EM 9046 mottakeren effektiv bruk av det tilgjengelige frekvensområdet. Den skiftende båndbredden dekker området fra 470 – 798 MHz, noe som gjør det til en fremtidssikker investering.

Sikkert mottak: Nå og i fremtiden

Perfekt lyd for alle stiler

Den håndholdte senderen SKM 9000 er kompatibel med alle kapsler fra evolution wireless og 2000-serien, samt Neumann-kapslene KK 204 og 205. I tillegg finnes det fire nye high-end kapsler fra 9000-serien tilgjengelige, klart for et hvert repertoar.

Perfekt lyd for alle stiler

Best mulig lyd på minst mulig plass

Den er liten og lett og enkel å skjule under klærne. Men lommesenderen SK 9000 leverer en lyd som definitivt er av full størrelse: ukomprimert med maksimal dynamikk.

Best mulig lyd på minst mulig plass

Selektiv fra starten av

Antennene til Digital 9000 systemet har åtte svært selektive filter, som kun tillater frekvensene til et frekvensvindu som kan velges eksternt å komme gjennom. Kabeltap kompenseres automatisk av systemet - sparer dyrebar tid ved oppsett, en optimal kalibrering er garantert. Antennene AD 9000, A 9000, AB 9000 kompenserer tap på inntil 14 dB.

Selektiv fra starten av

Newsletter subscription