2000 Series

Din utfordring. Ditt valg.

Om det er sportshendelser, teaterproduksjoner eller hvilken som helst annen live kringkasting - når lyden fanges opp live, så er utfordringen til de fleste lydteknikere og utleiefirmaer enige om samme løsning: De trådløse Sennheiser 2000 seriene.

Med den klare og kraftige lyden, ettertraktet av profesjonelle artister, er dette mangfoldige og fleksible systemet et imponerende bevis for Sennheisers enorme kunnskaper innen trådløst sceneutstyr. Med en stor, skiftende båndbredde, fleksibel frekvenshåndtering, programvare som kan oppgraderes, samt pålitelig teknologi som er enkel å bruke og godt beskyttet i robuste hus, ble 2000-seriene født og oppdratt til et liv på scenen, med alt det røffe som hører til. Gir de profesjonelle mulighetene og selvtilliten de bør forvente fra sine verktøy. Fra håndholdte mikrofoner til in-ear overvåkning til røffe ENG-komponenter.

Høyeste kvalitet på begge ender av overføringen.

Robust og high-end, frekvens-fleksible transmittere og pålitelige, mangfoldige mottakere fra Sennheiser 2000-serien garanterer sikker passering av signalet, selv i vanskelige omgivelser.

Høyeste kvalitet på begge ender av overføringen.

Setter standarder innen trådløs overvåkning.

Sennheiser IEM-komponenter gjør det mulig for deg å høre og kontrollere lyden slik du ønsker.

Setter standarder innen trådløs overvåkning.

Gode nyheter for ENG profesjonelle.

Disse svært pålitelige komponentene gjør at bildene dine prater høyt og klart, både i studio og utendørs.

Gode nyheter for ENG profesjonelle.

EW-DX

EW-DX

Sennheiser EW-DX simplifies your professional workflow by utilizing refined technologies and decades of research to deliver a digital UHF system that can be scaled with ease. Mer

Newsletter subscription